MY WEEKEND GET-AWAY PART.2.

edbf7f7a6b92f56afe103db50bed13ea

Gooodmorgon darlings! 

Idag blir det värsta lyx frukosten på mig: löjrom, lök + gräddfil på knäckebröd… alltså det är det absolut godaste jag vet om. Älskar det! Och att äta det till frukost påminner mig om de helger då jag växte upp och var hos min pappa (jag bodde hos min mamma efter att de skiljdes då jag var 7 men jag var hos min pappa varannan helg) för då fick jag a.l.l.t.i.d. löjrom till frukost. Förstod inte att det var något lyxigt med det då, men gör det nu…! 😉  Och nej, det är ingen ny vana jag lagt mig till med men middagen här hemma igår, med pappa & Inger, blev tyvärr inställd så löjromen jag tinat ligger kvar i kylskåpet…

Sen, då jag fixat till mig och ätit, så ska jag ta en tur ut och fixa ärenden för jag har precis kommit på hur jag ska packa in Johannas kalender paket i år och jag är super taggad över att komma igång…  Men – på tal om frukost: jag kom precis på att jag inte bloggat min andra dag i Stockholm, förra söndagen, så tycker att vi kör ett bildregn på det! 🙂

15192522_10153976089485796_8112331237122581141_n-1

Jag startade  min söndag med en fantastisk frukost. Alltså frukosten på Hotell Diplomat… I l.o.v.e. it!  Och det var ett par kända ansikten som jag krockade med då jag skulle hämta äggröran, nämligen denna snygging (som jag träffat via bästa Ida på Livly) och även denna inspirerande tjej (som jag inte alls känner, men som jag följer via blogg & insta.).

Oh, klockan är mer än jag trodde. Måste sticka iväg, har en tid att passa… Så – uppdaterar inlägget med fler bilder senare!

Önskar dig en magisk onsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MY WEEKEND GET-AWAY PART.2.”

  1. Åh, det citatet var precis vad jag behövde idag! Var tvungen att printa ut det i miniformat och klistra in i min agenda 🙂

    Kram och njut kvällen!

  2. elin says:

    Var nylig i Stockholm 2 dager selv. Elsker byen og synes den er mye finere enn Oslo (kanskje fordi jeg bor i Oslo….). Gleder meg til oppdateringen med mer bilder 🙂
    Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *