MIN LÅNGFREDAG.

Då börjar Annandagpåsk att gå mot sitt slut och jag ska blogga om dagen då påskhelgen startade: långfredagen. Eller ja, egentligen så kickar ju påsken igång på Skärtorsdag men den dagen “gick bort” för då var det vanlig dag här i Sverige så J hade skola och jag var iväg på nagelfix + att jag handlade och fixade hela dagen både åt oss själva och åt mina föräldrar så – för oss var det på fredagen som påsken och ledigheten startade och då hade vi en riktigt, riktigt skön hemmadag.  Och alltså känslan då man får sänka axlarna och “bara vara”…. sååå otroligt super härligt!  🙂

 

Långfredagen startade med att vi var över till vänner och goda grannar med en liten påsk-surprise…  (den fina påsen kommer från Lagerhaus, jag köpte den hos Åhléns).

Det var en riktigt solig och vacker dag och så här såg snöstatusen ut på vår gård och det var så härligt att ha (nästan) snöfritt på terrassen efter att jag skottat bort allt. 

Jag dukade upp till en sen lunch / tidig middag ute i ljusgården och överraskade min darling med en chokladkanin i size XL.  De fina underläggen + tallrikarna shoppade jag hos Potterybarn i L.A., servetterna kommer från Meri Meri.

Och chokladkaninen gjorde succé ! Johanna blev sååå glad!  Hon har lånat min scarf som jag shoppat på J.Crew i Hong Kong och cashmere tröjan köpte jag på J.Crew i L.A.  Missa inte den butiken om du är ute och reser! Den är en favorit! 

Sen fick vi en riktigt kul påskrebus på sms av våra bästa vänner i Oslo: “Vi starter rebusen ganske lett, idag skal dere ta et bilde rett og slett. Bildet skal være et familieportrett, som får oss till å le så vi ligger rett. Lag en grimase, kle dere ut, samme hva dere gjør, vis oss en side som vi aldri har sett før. ” Och ja, det här blev vårt resultat. Ha, ha.  Så fantatiskt kul idé med påskerebus! och vi har fått 2 till som vi tyvärr inte hunnit fullföra ännu… 

 

Långfredagen avslutades med att jag somnade på soffan då vi skulle se film…zzz… Vi såg Hangover 1 för någon dagen sedan och både jag och JIG har sett den tidigare men inte Johanna och hon gillade den så mycket att det nu var dags att se uppföljaren: Hangover 2 men jag fick nog bara med mig typ 5 min.  Soffan är aldrig så skön som då man precis har tryckt igång en film… Men sen piggnade jag till då familjen skulle gå och lägga sig och då blev jag uppe galet sent och piffade och fixade inför påskafton. Jag gjorde i ordning J´s påskägg och jag dukade lite extra fint till frukosten…  Jag älskar verkligen att få piffa i lugn och ro sent på kvällen… då är jag oftast som mest kreativ!

Nu ropar sängen på mig här så ni får se hur vår påskafton såg ut i morgon!

Sweet Dreams!

GoDnAtTkRaM!

 

Kategori: Allmänt, Påsken 2020 | 1 Comment

One response to “MIN LÅNGFREDAG.”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så mysigt det ser ut. Johanna är så fin och matchar lika snyggt som sin mamma, superflott. Så roligt med rebusarna, du får gärna lägga ut de andra med, sånt är ju jättekul. Så fint du hade dukat och fixat som alltid drottningen över dykningar. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *