MIN LILL-LÖRDAG.

Här sitter jag och funderar på livet och framtiden och morgondagen och helgen och vinterferien (vart ska vi resa?) och att Johanna fyller 8 år i år. 8 år? det är ju helt sjukt! och det måste betyda att jag fyller … nej, jag tror jag stoppar där också kan jag berätta om min kväll istället! 😉  för  jag och Johanna har haft en riktigt fin kväll! Först tog jag med mig henne + en kompis på restaurang. Vi dinerade på Olivia och efter att både girlsen och jag fått skicka ut maten 1 gång så blev det en god middag till slut.  Och det var ju lite kul att Johanna gick bort till personalen helt själv och sa att hon fått så lite pasta på sin tallrik att hon ville senda ut den.   Sen, då vi girls kom hem, så myste vi framför Sveriges Mästerkock innan Mia på Grötö kickade igång. Så här snackar vi en soft & skön lill-lördag utan bloggawards, glitter, glam och champagne…. Oh yes, Vixen blogawards pågår för fullt och här sitter jag i myskläderna. Så kan det gå då man inte är bjuden! Tror jag måste börja fota mer dagens outfit. Det är nog det…  😉

Njut din kväll min fina bloggvän. L.o.v.e. you!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MIN LILL-LÖRDAG.”

 1. Låter som en kanonkväll utan Blogawards! 🙂

  Är Vixen blogawards ngn Norsk bloggala eller?
  Man kanske inte får fråga såhär men jag gör det ändå så får du skippa att svara om du inte vill 🙂
  Är din blogg en stor blogg även i Norge? Vet ju att du har många svenska läsare men är det lika många norska?

  Önskar dej en fin dag och var glad att du slapp awardsen för nu är du pigg och kry när du vaknar 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja skönt att vakna hyfsat pigg! 😉 och vi hade som sagt oavsett en fin kväll vi girls!

   Vixen blogawards är en norsk bloggala som gått av stapeln i flera år. Jag har varit bjuden tidigare år och har även varit där. Min blogg är ungefär lika stor i Norge som den är i Sverige, jag är en av de ca 100 mest lästa även här. Men – om mina svenska klick räknades så vore min placering på ca plats 40 på den officiella blogglistan här i Norge. Men – svenska klick räknas inte på den (endast norska) så då ligger jag oftas och pendlar mellan plats 90 – 100.
   Så – man kan säga att min fördelning är ca 60% svenska läsare och 40% norska.

   Önskar dig också en fantastisk dag fylld av glädje! Kram!

 2. Wilhelmine says:

  Bloggen din er helt perfekt fin helt uten Vixen skal du vite;)

  • gizmolina says:

   Åhh så snäll du är Wilhelmine! Tusen 1000 tack!!! Nu gjorde du min dag.

   Önskar dig en fantastisk vecka! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *