“MIN” MÅNAD ÄR HÄR!

Mina kära bloggvänner! 

POFF! sa det så var helgen över och det är inte bara måndag idag, det är dessutom s.e.p.t.e.m.b.e.r.! Alltså årets 9:e månad är redan igång och om få veckor gör julen sin entré i alla butiker runtomkring oss. En lite galen tanke, eller hur? Men först ska träden skifta färg och jag ska fylla år (!) och vi ska köra halloween innan julgranarna åker fram!  Jag är verkligen super pepp på halloween och känner att den högtiden blir roligare och roligare  för varje år som går.  (och då menar jag roligare på svenska, inte på norska, ha, ha. alltså mer gøy).  Men  det är i oktober. Nu kör vi först september och njuter “min månad”.

Och vad har jag då gjort i helgen? Well så här såg dagarna ut: fredag: vi girls var på en liten “runda” efter skolan och köpte hem allt digg vi hade lust på + nya inspierande magasiner och sen körde vi fredagsmys deluxe med indisk tikka masala middag och Fångarna på Fortet. Lördag: efter en soft start på dagen så körde vi och hämtade JIG på flygplatsen runt kl. 14 och sen mötte vi upp vänner inne på stan för ett glas i solen. Det slutade med en spontan middag här hemma hos oss och en riktigt trevlig kväll. Söndag: vi njöt en lååång sovmorgon och lyxen att inte ha några planer…  på em körde jag och J och överraskade en vän med en present (som vi ställde utanför hennes dörr…) och sen hade J dans innan vi hade mysig taco middag jag och min lilla familj. När vi åt så “tvingade” jag mina J att lyssna vi på Anders Hansens sommarprat (det som jag tipsade er om tidigare i sommar, då jag själv lyssnat) och sen avslutade vi dagen med ett par episoder av Younger.  Och snip, snap, snut så var den helgen slut! 🙂

 

När Johanna kom hem från skolan i fredags så överraskade jag henne med ett v.ä.l.d.i.g.t. efterlängtat paket. Jag beställde nämligen en födelsedagspresent till henne från USA i början av augusti, den present som stod överst på hennes önskelista, och   jag var helt övertygad om att den skulle komma fram till i tid men så blev det tyvärr inte….

… så besvikelsen var självklart stor och jag kan säga att Postnord inte står på min topplista just nu.  (grrr…) Men – samtidigt så var det så otroligt kul när paketet äntligen kom och jag visste att J skulle hoppa högt av glädje så detta blev en perfekt start på helgen! 

I paketet gömde sig den FINASTE skolkalender jag någonsin sett! och jag älskar att det står “Don´t quit your daydream” på coveret. Tanken var så klart att hon skulle ha denna i skolväskan första skoldagen men som sagt: bättre sent än aldrig! 

Till kalendern kommer det massor av stickers, notes och detaljer så J har verkligen kooost sig med att fixa med sin kalender i helgen.  Men alltså det blir ingen billig historia att beställa saker från USA. Frakt + tull + moms blir nästan dyrare än själva presenten… oh my…  Men – nu är den här och J är super duper HAPPY över det!!! 

På lördagen blev det som sagt spontanmiddag här hemma tillsammans med våra fina vänner så jag dukade upp i raketfart och preciiis då jag var klar kom maten på dörren (thank god för Hungrig.se!) och sekunden senare kom gästerna.  Puh…!  Och alltså jag älskar spontana middagar som bara händer utan massa planering och fix. De är oftast de bästa! 

Ha, ha, sååå dålig kvalitet på den här bilden och alla syns inte helt men –  det här var i alla fall lördagens gäng. Tusen TACK för en härlig eftermiddag + kväll Bodil & Co. ! 

 

Nu regnar det för fullt här så jag hade TUR som kom mig ut på min power walk tidigare idag. Åh bästa starten på dagen verkligen!!!  JIG har stuckit iväg på en jobblunch och kl. 14 kommer J hem från skolan så nu ska jag passa på att jobba undan här.  Sen har J dans i eftermiddag och i kväll blir det Idol.  Hösten är verkligen ingång!

P.S Jag måste verkligen fixa mina ögonbryn… Vem är b.ä.s.t. på bryn i Luleå? Någon som vet och kan tipsa mig? Tusen tack!! 

Önskar dig bästa starten på september!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, back to school, Duknings tips | 4 Comments

4 responses to ““MIN” MÅNAD ÄR HÄR!”

 1. LLA says:

  På Lyxx är de kanonbra

  • Tusen TACK för tipset! 🙂 Jag har faktiskt varit och fixat brynen på LYXX ett par gånger sedan jag flyttade upp men – så flyttade hon jag gick till och efter det har jag inte hittat “the one”… Har du namn på den bästa? så tas det tacksamt emot !

   Önskar dig en strålande dag! Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Hej!
  Mina barn älskar att pyssla men jag är superdålig på att hitta bra pyssel. Skulle inte du kunna göra ett tipsinlägg ❤?
  Tänker julklapp! Kram och tack för en härlig blogg!

  • Men åh vilket härligt önsk ! Det är klart att jag kan göra ett tips inlägg! Håll utkik så kommer det en dag framöver… ! 🙂

   Och tusen miljoner TACK för härlig bloggpepp och fina ord!!!

   Njut din dag och fyll den med lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *