THE BIRTHDAY LUNCH!

Happy tisdag höll jag på att skriva men det är ju tooorsdag! 

Oh my oh my… på morgon var jag lite tveksam till min morgontur after att vi haft dubbed firing av Johanna tillsammans med familjen igår.  Vi startade med att ha pappa & Inger här kl. 15.30, sen, precis när de gått, så ringde mamma, Hans och min bror på dörren kl.19.00 också var vi igång igen… !   och jag hade så klart inte hunnit börja med maten då så blev en sen middag men det var det värt.  Jag fullkomligt älskar att fira hjärtat och hade gärna haft födelsedagsmiddagar för henne varje dag! helt fram till min egen dag om typ 17 dagar och så hade vi kunnat köra på fram till halloween typ. Ha, ha.  Och det värsta är att jag inte överdriver det minsta för det kommer nog att bli ungefär precis så om jag får välja. Ha, ha.

Hur som helst – jag kom mig iväg ut på mitt varv runt sjön i strååålande sol och det var bara så skönt. 4:e rundan den här veckan och varje gång är jag lika chockad över att jag faktiskt går där i mina träningskläder. Vad hände liksom?  Och idag torsdag och jag har en ganska maffig to-do-list som jag ska börja beta av men jag älskar det. Har några idéer som jag hoppas blir verklighet om inte allt för länge… !  🙂

 

Mitt världens bästa älskade hjärta.  Jag är så obeskrivligt lycklig över att jag får vara den här stjärnans mamma, det är den största glädjen i livet! Bilden är från hennes födelsedag, 21:a augusti, då vi lunchade på hennes favorit restaurang i Oslo och självklart så pimpade jag bordet med ballong + presenter. 

Den här ballongen är perfekt ha-med-sig ballong för den blåser man själv upp med luft också fäster man den på en pinne som följer med och som man lätt kan placera i en vas / presentpåse / ett glas etc…   Den kostar bara 10kr och du hittar den hos Rusta (finns i många olika utföranden). Siffran 12 har jag klippt ut från glitterark och limmat fast på påsen. Och bubblorna, de var mina för 12 år som mamma måste ju också firas! 

Hjärtat älskade det snygga marmor pappret på paketet från bästa butiken Soup Store lika mycket som innehållet…  En riktigt, riktigt fin tröja från Zadig & Voltaire, ska fota och visa senare! 

Högst upp på J´s önskelista stod pengar (och en resa, de delade 1:a platsen…).  Så, för att det inte bara skulle bli några sedlar i ett konvolut / kuvert så delade jag upp sedlarna i flera olika paket och det här var ett av dem….  Födelsedagen blir festligare när man strösslar med ett paket här och där tycker jag…  (istället för att ge alla på en gång).

Jag är så glad över att jag har så många bilder från J´s firande att det räcker till flera inlägg här på bloggen, det förgyller bloggen många dagar framöver, eller ja, kanske helt till Halloween som sagt…. ! Ha, ha.

Nu fångar vi den här dagen och fyller den med kärlek! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “THE BIRTHDAY LUNCH!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så festligt och fint. Ovärderligt att ha den där känslan av att det är ens egen dag o att bli firad, det är du proffs på! Vart vill hon resa ditt lilla hjärta?

  • Åh tusen miljoner TACK för fantastiskt fina ord Viktoria! Nu lyste du upp min dag här ska du veta! 🙂 Mitt hjärta önskade sig en resa till Paris, L.A, eller Dubai… inte så kravstor alls, nejdå… ha, ha. 😉 Och hon fick faktiskt en resa.. ska visa vart senare.

   Önskar dig en magisk dag vidare! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Vilken kul och trevlig idé med fin rosett om sedlarna. Den idén snor jag rakt av till sonen som fyller år i oktober och önskar sig pengar. Vad nyfiken jag blir på resan !!
  Fin kväll

  • Tusen tack för härlig feedback Lena! 🙂 Till en kille så behöver man inte knyta en rosett, du kan bara knyta bandet och sen låta det hänga fritt på sidorna… blir super fint! Och på tal om att ge pengar… Johanna fick en riktigt kul present av min bror igår, med pengar som också var rullade… ska fota och visa på bloggen en dag snart. Och jag lovar att berätta om resan , kommer ett eget inlägg om presenterna.

   Önskar dig också en riktigt fin kväll ! Kram! 🙂

 3. Josefine says:

  Vad duktig du är med dina promenader! Hur lång sträcka brukar du gå? Efter en lång lat sommar har jag äntligen kommit igång med träningen igen, karate ett par kvällar i veckan samt några promenader.

  Kämpa på!

  • Tusen 1000 tack Josefine! 🙂 Jag går samma runda varje morgon, runt en sjö, och den sträckan är ca 5 km så det tar mig ca 45 min att gå runt. Och så duktig du är som kommit igång med din träning! You gooo!!!

   Önskar dig en underbar helg! Kram! 🙂

 4. Evelina says:

  Mysigt!! Köpte faktiskt på mig sånna ballonger häromdagen och idag ska lill kusinen som fyller 2 år få en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *