MINA NYA GLASÖGON?

Då har jag checkat synen och 3 bågar fick följa med mig hem så att jag kan prova de i lugn och ro och känna mig för vilka som jag gillar bäst…  Men alltså det är svårt att välja båge! så, jag skulle behöva din hjälp! Vilken av dessa bågar tycker du passar mig bäst? eller tycker du kanske ingen av dem gör de och du har tips på några helt andra? Help me please!!! 🙂

 

De som jag fastnade först för var dessa från Tom Ford. De satt skönt och jag gillar modellen. De är betydligt större än de jag har idag (de som är 13 år gamla och har gått ut på dato…) så känns kul med lite nytt! 

Det här är exakt samma båge men i roooosa. Lite galet med rosa men också lite kul…  Why not liksom?

Sen i sista stund hittade jag de här… Från Gucci. Och som ni vet så älskar jag ju Gucci och de briller som jag har idag kommer också därifrån. Men, först när jag tog på mig dom så hade jag så svårt för “kattformen” på bågen, att de liksom “går upp” om du förstår vad jag menar? Men nu då jag gått runt med de lite här hemma så märker jag att jag vänjer mig… 

Sååå svårt val… Vad säger du? Vilka passar jag bäst i? 

 

Tusen TACK för hjälpen!!!

Och du – jag har lagt upp storys på instagram där du kan se de på mig “live”, du hittar min instagram HÄR och om du aldrig sett på storys innan så klickar du bara på runda bilden av mig högst upp så spelas de upp.

Njut din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “MINA NYA GLASÖGON?”

 1. Madelene R says:

  De sista var supersnygga på dig!

 2. Jocke says:

  Både de rosa i mitten och de sista var väl snygga! Men du passar i alla tre. 🙂

 3. majalena says:

  Jag vill gärna se dem med ditt “riktiga” ansikte, tycker alla tre är för dominerande. Vill du ha det och trivs med så nr 2 som är litet “mjukare” mot dina egna färger. Varför inte en tunn metallbåge? Man kan ju ha flera par naturligtvis. “Dominerande” till mörka kläder och en lättare båge när du har vitt och rosa på dig. Lycka till.

 4. majalena says:

  ursäkt, förlåt, nu har jag sett, ditt “riktiga” ansikte på Instagram, nr 2 i a f.

 5. petra says:

  Alla tre är jättefina på dig ,men jag hade valt Gucci,dem e ju rätt lika alla tre men gillade den bäst:)Lycka till med ditt val,kramar

 6. Solveig says:

  Gucci tycker jag. Tänk på att ögonbrynen ska synas

 7. E says:

  Litt vanskelig å se med filter med ører fra snapchat

 8. Ulrika says:

  Håller med Solveigs kommentar, Gucci och ögonbryn:-)

  Kram från Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *