Mission (almost) completed!


H&M i Bogstadveien kl. 10.15. Vad som döljer sig i min påse får ni se senare idag 🙂

Jag passerade H&M prick kl.10 på väg hem från dagis och då kunde jag ju bara inte undvika att gå in. Allt går om man vill !! 😉  (men jag får det lite körigt resten av dagen… fast det är det värt !)


Jag med min fångst. Fick tag i allt jag ville ha utom den vita klänningen… men den kommer mest troligt in igen så den som väntar på något gott… ! 😉


Så här såg det ut utanför butiken då jag kom fram. Vi bor så att vi passerar butiken varje dag till / från dagis.

Shit, nu är jag crazy late till H&M´s presserom men jag har ju en bra ursäkt till att jag kommer försent eftersom jag shoppat hos dem idag 😉  Var DU på H&M idag? fick du tag i det du ville ha? Nyfiken !


HAPPY
torsdag sweeties!!

P.S det ironiska är att jag har med mig den vita klänningen i en påse nu till H&Ms presserum, jag har lånat den till en styling så den här hängt här på mitt kontor en stund… 😉

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Mission (almost) completed!”

 1. Michaela says:

  Vad roligt att du hittade så mycket 🙂

  På Avenyn var det KAOS. Hann knappt blinka förrän allt var väck, haha 😉
  Fick de blåa shortsen med volang o den vita tunikan, nöjd! Önskar dock fortfarande att jag får tag på den blåa blommiga klänningen.

 2. Nettan says:

  Hejsan!
  Surfade på nätet för att hitta ett fint påskägg och kom då till din sida (fast förra årets påsken). Såg då att du letade efter ett rosa påskägg i folie och när jag surfat en stund till så hitta jag det. Så tänkte bara tipsa: http://www.paskagg.se/Paskagg.html

 3. Lovely! Ser att du har samma plagg i din hand som jag är intresserad av. Ska ner på stan senare och kolla om det finns något i lilla Halmstad. Vädret är galet härligt här idag, soldis och nästan 12 grader! Jag NJUTER. KRAM på er

 4. Titti says:

  Har beställt en hel del, fått några plagg som var fina. tygväskan är jättefin….har köpt flera, bra present. Väntar nu bl.a på den du håller i längst fram o långklänningen bl.a.

 5. Pethra says:

  Ganska fascinerande ändå att folk faktiskt står och köar när det släpps en ny kollektion. :o)

 6. Lisa says:

  FOlk står alltid och köar utanför H&M då en kollektion släpps…jag tror det värsta kaoset jag vart med om var Roberto Cavallis kollektion…sålde slut i 15 minuter..:S

  Skulle vara kul om du kollade in min blogg och rösta på ett namn på min nya illustration..:) Tack på förhand gumman!

 7. Helene says:

  Jag fick tag på det jag ville I Nacka i Stockholm! Vit tunika, beige klänning med tygblommor,tygkassen och en vit bomullstopp med vida ärmar och brodyr fram. Hurra, längtar till sommaren, klänningen kommer att bli flitigt använd tror jag!

 8. eva says:

  älskar hm!!!!!!!!!!!!!!!

 9. oil crisis says:

  How are You have a look at my site regarding See You

 10. mp3 dinle says:

  Great! Thanks for post

 11. Great! Thanks for post

 12. Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work.

 13. Ohh very much thanks admin

 14. I enjoy reading this nice blog! Look at this fascinating infos about Property in egypt and Egypt property Thanks!

 15. good quality post thanks

 16. home page says:

  Very practical post. Myself and my mother were getting ready to try and do some investigation concerning that. We found a good guide on that topic via our community library and almost all textbooks were not as descriptive as your content. I’m certainly quite thankful to see such information which I was looking for a very long time.

 17. Looking forward to it, propecia online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]propecia online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription propecia online, 35094,

 18. easnvmlcm says:

  BkqnTx qswjmixxfucg, [url=http://tknasxrckcid.com/]tknasxrckcid[/url], [link=http://eluoukoizgcu.com/]eluoukoizgcu[/link], http://icboqmfipjvg.com/

 19. Interesting…should I try those tips?, buy prozac, 527609,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *