MITT ÄLSKADE HJÄRTA.

15873461_10154101598410796_530034786726880144_n

Freedom Beach för ca 2 veckor sedan. Fotocred: bästa Jonas Norén

Thailand, Phuket, The Royal Valley kl.21.30.

Mitt älskade, fina, söta, vackra, underbara, omtänksamma, snälla och bästa hjärta… Jag önskar sååååå att du fick bli frisk nu på en gång. Eller att jag fick kräkas åt dig… Uff, jag trodde det var på väg att gå över, för hon hade inte kastet opp sedan kl.10 på morgon men så hände det igen strax före IKEA ringde och sa att de var här med leveransen, runt kl.20.  Tillfällen som dessa känns det mindre bra att vara själv här med J men TACK gode gud för fina grannar säger jag ännu en gång. I kväll knackade jag på hos ett trevligt engelskt par som hyr lägenheten vid sidan om oss (sedan många år tillbaka) och de var så hjälpsamma och gav mig salt, socker, vätskeersättnings pulver och isbitar. Allt jag kunde tänkas komma att behöva. Sen sprang jag bort till den nya lägenheten, tog emot den stora IKEA leveransen och sprang sen hem igen för hjärtat ville absolut inte vara ensam vilket jag absolut förstår. Och nu ligger hon här under täcket på soffan och sover och jag håller på att somna jag också men jag vill finnas där för henne om hon vaknar så vågar inte blunda…. för jag har grus i ögonen och det känns att jag varit vaken sedan 04.30…zzz…

Jag gissar att det är en form av matförgiftning hjärtat fått, men det kan även vara vätskebrist… något vi peppar, peppar klarat oss ifrån alla de 10 år vi varit här så ber till gudarna att det är matförgiftning för annars måste vi nog tyvärr till sjukhuset i morgon…  (om man fått vätskebrist måste man få dropp, JIG låg inne några dagar med det här för något år sen och nästan varje gång vi är här hör vi om barn som fått ligga inne, så det är inget farligt, bara otroligt trist för man vill ju helst vara frisk då man är på semester och ligga i poolen / på stranden istället för på sjukhuset…).

Önskar dig en riktigt fin kväll mina kära bloggvän! Här ska jag försöka få med mig glammiga ELLE galan på min mac… en klar kontrast till att både jag & J bajsat på oss idag… ha, ha.  Förlåt, det var kanske lite onödig info. men lite tokigt var det. Så ja, hoppas som sagt på en betydligt bättre morgondag och jag hoppas att det dröjer länge till nästa fredag den 13:e…. !

GoDnAtTkRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “MITT ÄLSKADE HJÄRTA.”

 1. Lena says:

  Fy tusan så jobbigt.. hade samma sak när jag var i Thailand för ett antal år sedan.
  Kräktes över 20 (!!) gånger (yes, jag räknade gångerna) på cirka sex timmar.
  Hoppas hon kryar på sig snart!!

 2. Maria says:

  Vad tråkigt! Krya på er!!
  Kram:)

 3. Karin says:

  Åh massa krya på er o hoppas ni får en trevlig helg ❤

 4. Frida says:

  Åh underbara underbara Anna-Stina! Jag sitter här och skrattar trots att du beskriver hur dåligt Johanna mår och hur tråkigt det är att ni har åkt på magsjuka men när du skriver att ni båda har bajsat på er idag så kan jag inte annat än att älska dig ännu lite mer, haha! Såååå lovely med en sådan oväntad kommentar och det är så roligt att du tar det med humor. Love it!
  Nu hoppas jag bara att er sjukdom försvinner så fort fredagen den 13:e är slut och att ni får njuta rejält av era sista dagar i värmen. Krya krya krya! Och tack för dina härliga inlägg ifrån Thailand, jag har varit dålig med att kommentera men jag kan säga att planerna på en Thailandsresa har blivit bra mycket mer intensiva efter dina inlägg. Jag längtar verkligen efter värmen, den härliga växtligheten, baden, stranden och maten, du ger så himla mycket inspiration vad du än skriver om!
  Stor kram och massor av krya på <3

 5. Jonas says:

  Åh, krya på er fina ni!

 6. Katrin Lindenhall says:

  Åh snälla!!.Så tråkigt hoppas hon kryar på sig
  Gör så ont när ens barn är sjuk.Sköt om er så gott det går.En stor krya på sig kram till J och en lika stor energi kram till dig. Hälsningar Katrin

 7. Hoppas Johanna snart är bättre annars är nog sjukhusbesök en god idé.
  I Phuket finns väl bl.a. Bangkok Hospital.
  Var med maken ikväll till närmaste sjukhus ( ganska enkelt sådant ).
  Kräkningar och magbesvär i kombination med hans kroniska grundsjukdom krävde lite läkarvård.Allt gick bra.
  Tur vi fick skjuts till och från.
  Kramar Titti

 8. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Men ÅH, stackars liten! Och så små de känns när de är sjuka. Hoppas verkligen att det vänder och att hon blir frisk snart. Hoppas ni får fina sista dagar och en lugn resa hem. Stor KRAM till er bägge

 9. Annika K says:

  Ni ska väl hem snart?
  Jag hade kontaktat läkare som kommit o hjälpt er redan nu.
  Ska visst finnas dundermediciner att få så man inte spyr å skiter mer <3

  Kraaaaaam

 10. Caroline says:

  Krya krya krya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *