MITT I VECKAN!

Happy lille-lördag darlings!

Oh my vilken action det blev här på morgon…   Som du vet så har vi en underbar lägenhet nere i Thailand, eller vi har faktiskt 2 underbara lägenheter där nere sedan ett par år tillbaka, men i alla fall – den lägenhet som varit vårt andra hem i över 10 år och som vi aldrig hyrt ut (mer än till grannar som haft besök en vecka eller två och behövt fler sovplatser…), den hyr vi nu för första gången ut sedan i somras och nu nyss så fick jag veta att allt kanske inte är helt som det ska vara…  Uff ,jag har sååå svårt för att det är andra i vårt hem men, eftersom vi hyr till en trevlig kille som är nere för att träna Thai boxning så tänkte jag att då får i alla fall mina beach bags, hattar och klänningar (jag har full garderob där…) vara i fred.  Också ställde vi krav om att vi skulle ha besked om någon dam flyttar in (för ja, det händer oftast då män hyr att de träffar damer där nere… har sett många exempel på det…) eller om andra kommer ner för att bo i vårt hem,  men ja, just nu är det liiite oklart om läget kan jag säga så jag hade helst velat hoppa på ett flyg och sticka ner och checka status.  Gaaahhh… anyway, som tur är så har vi många fina vänner där nere på vår resort (älskar att alla känner alla, det ger en trygghet) så jag har ögon på plats.. men ändå, det är ju vårt HEM vi snackar om… och mina VÄSKOR! ha, ha. Nej men skämt åsido, rätt ska vara rätt och om man säger att man inte ska vara på plats 1 månad och sedan är det ändå så önskar jag så klart besked om det. Och det fick jag nu, precis, puh….

Så, allt ordnade sig, ja, förutom att andra tydligen går runt i min morgonrock… that I don´t like! men jag får helt enkelt gilla läget…  Bara de inte rör min garderob så…! Ha, ha.  Nej, men nu kan jag äntligen ta tag i dagen här, och pusta ut (eller ja, så mycket man nu kan pusta ut då någon går runt i ens morgonrock…).  Så skönt!! 🙂

 

Igår hände det… vi klädde av granen i vardagsrummet. Men jag måste säga att det tog emot… hade gärna haft kvar den… Men då jag ändå var igång och möblerade om så kändes det fräscht med en “ny-start” där inne.  Också har jag ju kvar granen ute i ljusgården.. och den på J´s rum.. och stjärnor i fönstren… och tomtar på loftet. ha, ha. Och du, jag funderar på att ta bort de där speglarna på väggen bakom soffan och sätta dit tavlor istället, vad tror du om det? Hade du tagit bort dom?

Kom på att jag varit dålig på att visa er granen… och mina julgranskulor, eller kulor och kulor… vi hade ovanligt kul pynt i granen i år efter FAB shopping i London + Oslo.  Och de här super coola hörlurarna med bling fick symbolisera JIG´s lansering av nya super BRA headphones från Kygo Life, samma med julkulan med hörlurar på sig.. också lite disco på det.. 

..och unicorns och macrone´s tårtor…  Åh tänk att allt detta fina pynt ska ligga i en kartong i källaren nu i nästan ett helt år, it´s a shame! jag skulle vilja ha de framme hela året jag.  Kan man inte införa typ ett sommarträd? som man dekorerar? Något att tänka på..!

Och på tal om unicorns… måste tipsa om den här fina hood´en jag hittade till J på H&M igår. (på avdelningen som startar med size 134/140). Köpte även ett par till vår nyheter till darlingen som jag ska visa er senare!  (hood´en har såna där paljetter som ändrar färg när man drar handen över dem). Uppdatering: Johanna ville inte ha den… ! så, vi lämnade tillbaka den idag… ska visa er vilken vi gick för istället senare! 

 

Nej men en dusch på det här och jag är klar för att möta dagen med ett smil ! 🙂

Och du, idag är det en artikel om den senaste Kygo Life lanseringen i Dagens Næringsliv (Norges typ Dagens Industri), jag är sååå stolt över få följa JIG´s resa med Kygo och det här samarbetet med Google är bara SÅ amazing, det blir som att ha en “Siri” hemma. Du behöver bara ropa ut: vad är klockan? också svarar din bluetooth!  Du hittar saken HÄR.!

Önskar dig en festlig lille-lördag!

P.S miljoner TACK för all härlig feedback jag fick av er igår, jag blir helt tagen…!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “MITT I VECKAN!”

 1. G says:

  Nej ha kvar speglarna. Superfina där

 2. Tina says:

  Vi tar in en liten björk till påsk, pyntas och får knoppas. Sen är det ju midsommarstången som iofs inte tas in men pyntas ute. Det finns alltid nått att pynta inför och fira.

  • Jag kör också på med kvistar och små träd till påsk! Love it! 🙂 Men det är den här tiden vi har nu… mellanperioden.. som jag skulle vilja fylla med något… Fast vi har ju tack och lov tulpaner! och körsbärskvistar!

   Jag föreslog här hemma att vi skulle köra på med påsken nu och ta fram lite pynt men J tyckte att jag var liiiite väl tidigt ute. Ha, ha. Så får väl vänta några veckor till då… men bara några.. 😉

   Önskar dig bästa dagen Titti! Kram! 🙂

 3. L says:

  Jag är lite nyfiken på varför ni inte hyrde ut er andra lägenhet istället? 🙂

  • Vi hyr med glädje ut den också! 🙂 Men – jag är otroligt noga med vem vi hyr ut till och eftersom vi lärde känna den här killen då vi var nere i somras (han hyrde en annan lägenhet på resorten då) och han ville hyra våran för att hans kompisar hyr den som är vägg-i-vägg (de är tillsammans / springer mellan lägenheterna hela tiden) så fick det bli så. Bättre att hyra ut en av våra två än ingen, lite så tänkte vi… Och vi önskar dessutom att hyra ut över en längre tid då vi väl gör det (eftersom jag helst vill ha träffat den vi hyr ut till) och den här killen ville hyra över minst 1,5 år så vi sa att vi testar!

   Men- som sagt – vi hyr gärna ut den andra också! Även om det är skönt att känna att vi i alla fall har 1 lägenhet tillgänglig om vi skulle komma på idén att resa ner plötsligt… + att jIG passerar Thailand ibland i samband med jobbresor. Sen, när vi reser ner tex till sommaren så har vi den andra lägenheten till han som hyr våran…

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 4. Går omkring i din morgonrock…!!
  Tur ni har grannar som håller koll.
  Har aldrig hyrt ut vårt hus.
  Nej det törs jag inte, har alldeles för mycket privata saker där.
  Ha en trevlig onsdag.
  Kram Titti

  • Ja men alltså jag gillar det I.N.T.E. kan jag lova… !!! och nej, jag vågar / vill egentligen inte alls hyra ut. Jag har också MASSOR privata saker där, på badrummet, sovrummet, ja överallt ! Men – som sagt, vi sa att vi testar, ger det en chans… eftersom vi visste då att vi inte skulle ner till jul. Men… jag tycker inte att det är så speciellt festligt.. och du skulle sett min reaktion på morgon då jag fick veta att någon gått ut från vår lägenhet i min morgonrock.. oh my.. då var jag inte att leka med alltså. Ha, ha. Och innan jag fick tag i killen… ringde hans kompis till slut, som var på sjukhus…och någon hade så klart dött också… Till slut visste jag inte helt vad jag skulle tro… ? men, men – BRA vi har grannar som kan hålla ett öga och rapportera. Också tror jag inte det dröjer så länge till vi reser ner… jag vill ner och checka status.. typ.. 😉

   Önskar dig också en riktigt trevlig dag Titti! Kram!

 5. elin says:

  For en flott hoodie fra H&M! Skulle ønske den fantes i mindre størrelser.
  Ha en fin dag!

 6. LLA says:

  Älskar din blogg men skulle önska att du hade större text. Börjar väl bli gammal eller nått. Men faktum är att det går inte läsa din sida i mobilen utan att förstora den. Tack igen för din toppen blogg!

 7. Viktoria-pinkpastry says:

  Skönt att det redde upp sig. Stor kram.

 8. Charlotte says:

  Hehe – fick bilden av Paow och Lance Hedman framför mig
  Trist att folk inte ser skillnad på mitt och ditt….

 9. Charlotte says:

  Åh- högtalaren? När kommer den gå att köpa i Sverige? Låter som den perfekta presenten till min man☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *