MORSDAG, REGN & BLOMSTER.

Gooodmorgon fina bloggvänner!

Åh så trött jag var när hjärtat väckte mig på morgon, kommer inte ens ihåg vad klockan var men nu har jag precis vaknat efter en nap i sjeselongen och jag är såååå otroligt glad över att det regnar ute. Det passar mig nämligen helt perfekt med en soft-inne-hemma-dag! också är det ju MORSDAG hemma i Sverige, märkligt egentligen att vi inte firar det på samma dag i Norge…  Men, jag tänkte att vi kan fira lite trots allt vi också så jag slog precis på ugnen också ska vi baka muffins, eller kanske en chokladkake? eller varför inte både och?

Men jag önskar så klart att vi var hemma i Luleå så att jag kunde fira min älskade mamma ♥.  Dagar som dessa känns det inte alls speciellt kul att bo så långt ifrån så mamma:  om vi bott närmare hade jag tittat förbi med blommor, tårta och kramar idag!  och, ett paket är på väg i posten till dig! 🙂

M.o.r.s.d.a.g.s. blomster! Det var bl.a. de jag shoppade igår kväll. Helt magiskt stora rosor som jag mixade i rosa + corall.

Också hade de ett super tillbud på hage hortensia så 2 stycken fick bli med hem till terrassen ( krukor till dem ska fixas i morgon) och 2 min efter att jag knipsat bilden på morgon kom regnet så nu ligger alla dynor / puter inne i köket…

Nej, nu har jag en liten prinsessa som tjatar om att vi ska baka så bäst jag loggar av men först önskar jag alla er fantastiska mammor där ute en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Och det önskar jag så klart alla er andra också!!!

Nu njuuuuter vi den här söndagen! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MORSDAG, REGN & BLOMSTER.”

  1. Towe says:

    Vilken underbar balkong ni har!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *