MORSDAGS TIPS!

Gooodmorning mina kära vänner! 

Lördag idag och solen strålar och bjuder oss på en fantastiskt vacker morgon! Så u.n.d.e.r.b.a.r.t.!!!

Och jag hade en fluffig liten darling som väckte mig super tidigt så nu är jag i full gång med att få ordning i allt som vi drog ut från rummet som ska bli nytt kontor.  Men en nackdel med Billy hyllorna från IKEA är att de inte är så djupa så de flesta av de förvaringsboxar som jag har sedan tidigare får inte plats så är just nu organiserar jag om allt till andra boxar och sortera sånt som jag har behövt sortera i evigheter. Alltså känslan när sånt äntligen blir gjort är verkligen helt fantastisk!

Och på tal om fantastisk… I morgon är det MORSDAG! och dags att fira alla fantastiska mammor där ute som gör sitt allra bästa för att vara den bästa mamman till sina barn.  Så idag kanske du är igång med att planera firandet? då passar det bra att jag bjuder på lite morsdags inspiration! 🙂

 

Finaste morsdagsballongen jag någonsin hittat! Tyvärr så är den här bilden ett par år men att köpa en fin ballong som matchar din mamma är ett festligt alternativ (eller komplement) till en blomma för alla blir glada av ballonger och de skapar dessutom riktigt festlig stämning!

Åh som jag längtar till vi kan duka så här och sitta tillsammans runt ett bord på det sätt vi gjorde före pandemin! Och jag älskar att morsdag infaller den tiden på året då vi kan frossa i pioner! 

En bild från en annan morsdag… och de där MOM ballongerna önskar jag att jag hade haft i år igen. Så fina! 

Att bjuda mamma på en chokladmedalj och en Trisslott är alltid en bra idé…  Den här medaljen tror jag att jag köpte hos Skapa Glädje, annars så finns det fina hos Lagerhaus också (dock utan denna text på).

Sen så säljs det alltid mängder av tårtor med morsdags dekoration på och när jag väljer tårta till morsdag så blir det nästan alltid en prinsesstårta efter min mamma gillar den. 

Den här bilden är inte från i år men – det säljs liknande super fina morsdags Trisslotter även i år! Jag ska ta och försöka få till att fota de jag köpt och byta ut bilden till årets lite senare.  Trisslotter är oavsett ett uppskattat present-tips! 

Och den här bilden ska jag också försöka få till att byta ut senare för den blev så liten att jag nästan inte ser den. Ha, ha Men – poängen är att jag vill tipsa om den här fina morsdags teen från Kapp Ahl!  Den finns i flera färger och kostar 149 kr men nu har Kapp Ahl -25% rabatt på allt så den kostar ännu mindre!  Det finns även en fin tee med “grandma” text. 

 

Sen måste man så klart inte gå ut och köpa något, en teckning från barnen eller tid tillsammans är också riktigt fina presenter att ge bort! Speciellt i dessa tider.

Nu ska jag fortsätta att styra upp kontoret här innan huset vaknar. Sen ser jag fram emot att njuta dagens frukost ute i solen på terrassen. Alltså DEN lyckan över att sommaren är här!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin lördag fylld av lyckliga stunder!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

60
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MORSDAGS TIPS!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Glad morsdag! En sån inspiration, sån super mamma! Så engagerad och omtänksam. Ni verkar ha så fin relation, du inspirerar i det att de du Investerar i det växer, så brukar alltid jag tänka med dottern och så verkar det verkligen vara med er två. Tack för super blogg! Stor kram och förlåt för att jag kommenterar så dåligt numera.

  2. Annica says:

    Tips på present till pedagogerna inför skolavslutningen? Något neutralt som passar även för manlig och kvinnlig personal..idétorka vet att du tidigare gett bra tips och idéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *