MY DAY.

Dagens instagram =  lucka #12 den 12 december 2012. Magiskt!

Vilken dag det här blev! och kallt var det också (-13 tror jag…brrr!).  Har fixat & piffat i butiken inför morgondagens V.I.P. kundkväll med amazing erbjudanden & champagne (check Gizmolina´s Closet på Facebook för mer info.!) och sen var jag och stylade håret. Det var en stund sen sist men nu kunde jag inte hålla mig längre.  Camilla på Gossip är bara helt på styling så om du vill bli fin på håret inför julens festligheter så är det henne du ska boka time hos !

Camilla lockade med en ny infraröd (!) locktång och håret var fixat på rekordtid! vi snackar typ 10 min!  Helt fantastiskt !  Funderar på att köpa en sån där locktång…tror kanske den blir en julklapp till mig själv från mig själv. 

Efter hårfix så hämtade jag upp Johanna på vennskapsgruppe (5 klasskompisar som ses hemma hos varandra) och då kunde jag inte låta bli att knipa en bild av familjens vackra julgran:

Jag älskar verkligen julen! Alla hem blir s.å. fina.

Och på tal om julgran så ville J såååå gärna att vi skulle ta in granen som stått ute på vår terrasse en stund så i helgen hände det, granen flyttade in i vardagsrummet! men vi har varken fått belysning eller pynt på plats så jag väntar lite med att visa pics….men snart så !

Hjärtat hade med sig nybakade pepparkakor hem och satte direkt igång att pynta dem, sen hittar jag henne plötsligt i stua med sin kamera.  Och se hur hon stylat för foto:

Hon hade tagit fram 2 av mina magasiner och lagt pepparkakan på dem också knipsade hon piks.  Hon lär sig fort ! 😉

Nu är klockan som vanligt för mycket och jag är som vanligt hur trött som helst…zzz… så det börjar vara dags att släcka alla ljus och hoppa upp i säng. Alltså vår nya säng är SÅ hög. En riktig prinsessan-på-ärten säng !

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “MY DAY.”

 1. Hestia says:

  Så fint håret ditt ble! Jeg skulle egentlig til frisøren på lørdag, men det skar seg så jeg får lage krøller selv. Lille frøken J har et veldig godt øye. Utrolig morsomt å følge med henne 🙂

  Sov godt og ha en trivelig torsdag i morgen.

  -klem-

 2. Anna-Maria says:

  God Lucia morgon!:)
  Kommer du att ha öppet i din butik på dagen idag?

  Bästa hälsningar Anna-Maria

 3. Titti says:

  Hälsningar på Lucia morgon….blir lite nostalgisk….ser på TV och minns när barnen var små…nu är det barn-barnets tur!
  Så tjusigt håret blev…..jag har ganska långt hår men det är svårt att få till snygga lockar själv.
  Kram Titti

 4. Anna H says:

  Håret ser alltid så torrt och frissigt ut bara varje gång hon stylat det, liksom ingen glans och spänst i lockarna utan det ser ut som hård sprayat 80-tals burr…förlåt, men kanske ditt hår behöver lite näring?

 5. Annica says:

  Härligt! Sådan mor sådan dotter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *