MY FIRST CHANEL.

Happy Friday darlings!!!

Alltså känslan att vakna på en freeeedag och solen strålar från en vackert klarblå himmel är verkligen den BÄSTA! Och när jag dessutom har startat dagen med ett samtal med min bästa vän så är jag fylld av den härligaste energin och såå klar för att maxa den här dagen! Hoppas att du också har sparkling fredags feelings?!

Och vad kan vara festligare att blogga om när man är i sitt bästa flow än: My first Chanel!  Oh yes, när vi var iväg på vår mest magiska Stockholms weekend innan sommarlovet startade så hände det tack vare Johanna. Hon köpte sin första C förra året och då fick hon så fantastiskt BRA service av den trevligaste damen i butiken att det slutade med att Johanna fick möjlighet att kontakta henne direkt när hon vill besöka butiken så – Johanna kunde styra upp att vi fick gå före kön (som var l.å.n.g….) och välkomnas på bästa sätt då vi klev innanför dörrarna. Och för mig som är extra upptagen av bra kundservice så var det 100% happiness!!! Och tänk att min skatt plötsligt kan styra upp den bästa tänkbara shopping upplevelsen för mig och inte på vilken butik som helst utan på C-h-a-n-e-l!  Liten har verkligen blivit stor ! 🙂

 

(bilder kommer!  – checka min story på instagram så länge…uppdaterar den snart! )

 

Bild uppdatering lördag:  Nej, det blev ingen 2.55 ännu men – det var love at first sight då jag fick se den här plånboken så den fick bli med mig hem.  Så nu har jag också en C som matchar Johannas super snygga och classy svarta. Eller den matchade  fram till att hon blev bestulen på sin då vi var i Oslo…  (orkar inte ens tänka på det… sååå trist…).

Fler bilder kommer ! Och det ligger upp ett helt gäng med storys från min shopping så missa inte att gå in där.

Nu tar vi tillvara denna amazing friday och fyller den med positiva vibbar! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

30
Kategori: Allmänt, Stockholm 2021 | 7 Comments

7 responses to “MY FIRST CHANEL.”

 1. Elin says:

  Så bra at du har fått din første Chanel!! Husker ennå følelsen da jeg fikk det i Milano for 20 år siden. Gleder meg til bilder

 2. Lena says:

  Jag gillar också bra service men känns det inte lite konstigt att gå förbi en lång kö? Alla är väl potentiella kunder. Så klart känner man sig hedrad av att få specialbehandling, men ändå lite konstigt! Alla kunder borde vara lika mycket värda. Du som gillar bra service hade nog inte velat stå i den långa kön.

 3. C says:

  Får vi inte se vad som finns i påsen…:)?

 4. Miann says:

  Så praktiskt att boka tid för shopping. Viktigt i corona-tider, det borde fler göra där det är möjligt för då slipper man köa.

 5. Charlotte says:

  Åh jösses, har dotra redan börjat shoppa dyra märkessaker . Hahaha.
  Hela ditt inlägg stinker skryt. Sorry Annastina men nu var du skämmigt pinsam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *