MY HAPPY PLACE.

Go´kväll mina vänner! 

När jag klev upp på löpbandet på morgon, efter att jag checkat in J på skolan, så var det mitt 12:e pass sedan vi kom hit för 20 dagar sedan och det är jag så otroligt stolt över.  De dagar jag inte tränat är de första 4 dagarna vi var här + helgerna (lördag & söndag) och det har a.l.d.r.i.g. hänt att jag kört på så här mycket på gymmet på de 11 år vi haft vårt hem här så jag är lika överraskad över detta som ni antagligen är.  Ha, ha.  Men idag vet jag inte riktigt vad som hände för plötsligt var det nåt knas med mitt högra knä då jag sprang, det var som att benet ville vika sig… så fingers crossed att jag inte åker på någon infektion eller liknande p.g.a. att jag är så flitig… Har sprungit större delen av den timme jag kör igår + idag så kanske det helt enkelt har blivit lite för mycket?

Efter träningen så kom min chaufför och hämtade upp mig och sen var jag iväg på en riktigt maffig shoppingrunda (du kan hänga med mig på den på min insta story) som jag ska berätta mer om det här på bloggen i morgon för nu håller jag på att somna….zzz… Är så galet kvällstrött om dagen för J´s skola gör att varje dag kickar igång kl.08 och det mina vänner är tidig Thailand-start för att vara oss, vi brukar sova gott till runt 10-11 när vi är här nere så livet med summer school ger oss en helt annan dygnsrytm. På ett positivt sätt! för nu maxar vi verkligen dagarna.  🙂

 

Beach life…. pure feelgood… !  Jag njuter aldrig så mycket som då jag har sand mellan tårna och havet framför mig… att blicka ut över de enorma vågorna som slår in är det absolut bästa jag vet. It´s my happy place.

Och snäckor… det kryllar av snäckor på Bangtao Beach nu på sommaren och i helgen gick jag och Johanna på snäck-jakt och plockade riktigt fina som ska få bli med hem…

 

Nu önskar jag dig en riktigt fin kväll vidare och en GOD natt när den tiden kommer! 🙂

Här är klockan 23.50 och jag är strax i drömlandet… men först en liten rapport om den 3 meter långa krokodilen som man sett på ett par beacher här nere i Phuket (först såg man den på Nai Harn beach, sen på Kata Noi Beach så man tror att den förflyttar sig norrut och den väntas befinna sig på Patong nu…): status just nu är att inga turister får bada på någon beach i hela Phuket fram till att man lyckats fånga denna otäcka bjässe…  Så, fingers crossed att de snart får tag i den.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt, Thailand 2018 | 7 Comments

7 responses to “MY HAPPY PLACE.”

 1. Vad duktig du är som har börjat träna. Var försiktig med knät och skippa löpbandet några dagar och kör andra övningar, så blir nog knät bra igen. Hälsningar Åsa

  • Åh tusen tack för pepp Åsa! 🙂 Ja, kanske jag måste vila från löpbandet i morgon, eller i alla fall gå mer än springa… får se hur det känns. Tack för omtanken !

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram! 🙂

 2. Härligt med snäckor.
  Har de överallt i huset i Thailand och lite i Sverige också.
  Alltid en snäcka i handväskan!
  Hoppas otäcka krokodilen fångas in snart.
  Skrämmande.
  Kram Titti i fortfarande VARMA Umeå.

 3. Pia says:

  Nu när du är på gång med träningen försök variera lite. Finns cykel kör det blir mer stabilt för knät eller cross trainer. Lite knästyrka kanske också hjälper. Men du är grym som kommit igång med träning !

 4. Maria says:

  Lyssna på tipsen ovan! Ge bara inte upp! Kämpa på : )

 5. Jonas Norén says:

  Du är aå sjukt duktig på löpbandet, heja dig!

 6. Conny says:

  Toppen, du kanske ser träningen som en tävling, utmaning?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *