MY NO.1 FEELGOOD PLACE.

Mina kära vänner! 

Den här dagen har varit den bästa. Alltså SOM jag ä.l.s.k.a.r. att vara på beachen och ha sand mellan tårna. Det är det absolut bästa jag vet och Kata Noi Beach är mitt no.1. feelgood place!!!

Vi girls åkte över till stranden runt kl.12 och var där till kl.16. Det var helt perfekt. Sen blev det ett dopp i poolen innan vi njöt solnedgången på terrassen.  När JIG kom hem (han har varit iväg på möten etc hela dagen idag) så gick jag ner och beställde middag i restaurangen här hemma på resorten som vi åt på terrassen.  Jag älskar att äta hemma för då kan jag tända upp med ljus och spela skön loungemusik i bakgrunden…  Super mysigt! Och nu har vi girls precis tittat på The Bachelorette men jag somnade heela tiden på slutet så det är dags att dyka i säng efter ännu en looovely day in paradise! 🙂

 

Den där dagen då By Malina x Lindex kollektionen släpptes så hamnade jag på Lindex av en tillfällighet och eftersom jag absolut inte trodde att kollektionen skulle säljas i Luleå så jag blev sååå HAPPY då jag fick se alla godsaker! Alltså WOW! det stod verkligen mitt namn på i princip hela kollektionen så ja, jag shoppade typ allt… jag gick helt bananas. På riktigt. Och alla plagg är perfekta Thailand plagg, som tex den här klänningen. Love it!  Så idag fick den åka på när vi girls skulle till beachen. 

Sämre kan man ju ha det…  Vi har hyrt solstolar av samma kille på Kata Noi Beach i 12 år så det är kul varje gång vi kommer dit för han blir så glad över att se oss och samma sak med beach försäljarna. Vi köper aldrig något av de, men de kommer ändå alltid fram och hälsar oss välkomna tillbaka.  Så söta! 

Världens finaste i finaste bikinin från Soup Store.

Havet på sommaren alltså… så fantastiskt vackert med alla enorma vågor. 

In my beach bag…  + mina absoluta favorit solbriller från Chloé som jag använder trots att de gått sönder… (guld detaljerna på sidorna har ramlat av…) Jag har TOK sökt efter nya solbriller här nere och igår så hittade jag de Gucci briller som jag ångrar att jag inte köpte på Gardemoen sist då vi var i Oslo. Men alltså gissa vad de kostar här? 38.500 bath!!!  sååå crazy.  Jag skulle få -50% men de hade ändå blivit dubbelt (!) så dyra som hemma.  Hur galet som helst!

Vi lunchade på restaurang Seaside som tillhör vår favorit resort Katathani. Den är ett tips om du besöker Kata Noi Beach!

En pizza för 2 (vi delar alltid…) också massa god färsk frukt.  Sååå gott! 

 

Nej, nu ropar som sagt sängen på mig och i morgon blir det ingen sovmorgon för vår tvättmaskin fungerade tyvärr inte när vi kom hit så någon gång från kl. 08 så kommer reparatörer att knacka på…. Vi är så bortskämda med att kunna tvätta varje dag så det passar väldigt BRA att de kommer i morgon. Och tänk- idag, för exakt 1 vecka sedan lyfte vi från Luleå. Tiden flyger!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll vidare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Sommaren 2019, Thailand 2019 | 2 Comments

2 responses to “MY NO.1 FEELGOOD PLACE.”

 1. Visst var det en hel del fint hos Lindex, By Malina-kollektionen.
  Några plagg hamnade hos mig, även scarf och necessär.
  Jättefina klänningen du har på dig dock för lång på mig, storlek small.
  I Stockholm, där jag provade, fanns inte xs.
  Plaggen var väldigt rymliga.
  Kram Titti

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så snygg du va! Älskar den hatten med, skulle verkligen behöva en hatt, men tror det skulle kännas ovant. Var har du hittat den. Helt magiska bilder från stranden förstår att du trivs. Så härligt att ni har fått njuta en hel vecka. Ha det underbart som sagt är det ljuvligt att få se från era dagar stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *