FAMILYWEEKEND.

 

God söndag kära vänner! 

BAM! så är det strax ny vecka igen. Alltså dagarna när vi är samlade hela lilla familjen här hemma i Casa Gizmolina flyger verkligen!  Min Mr.JIG ankom Luleå i torsdags och sen sa det typ POFF så körde vi honom till flygplatsen på morgon.  Och vi körde inte bara dit en gång, utan 2 (!) för när vi kom hem efter första körningen, runt 09.30, så hittade jag ett par nycklar som jag insåg att han glömt så – vi körde tillbaka och fick hjälp av security personalen att lämna över de till jIG som var på väg till sin gate för boarding.  Såna gånger underlättar det verkligen med en liten flygplats alltså!

Och vad har vi då gjort? Well, det blev basket både torsdag och fredag kväll. Först var det damerna som hade första hemma matchen för säsongen på torsdag och sen spelade herrarna på fredag. Då hade vi bokat bord i resturangen på arenan och åt middag där tillsammans med mamma, Hans och min bror och det blev en så trevlig kväll! Jag blev faktiskt kvar vid bordet hela andra perioden och drack vin med en riktigt fin vän. Så trevligt!  Sen, igår, så körde jag J + vän till en fanträff med youtuber´n Nattid, det var sååååå mycket folk där, helt galet!  Och vi var där 2 gånger så det var en väldigt nöjd darling som hade fått flera fina bilder med sin förebild när vi checkade in på matbutiken senare på dagen till tidernas storhandel. Sen fick jag ett ryck och skurade kylskåpen innan jag ställde in all ny fräsch mat. Alltså HUR skönt är det inte efter man fått gjort något så fruktansvärt tråkigt?  Lyckorus deluxe!! Lördagskvällen blev sen en soft hemmakväll bara jag och mina J och idag har vi girls mixat shopping + chill och nu är darlingen på Street Dance. Och fråga mig inte hur vi lyckades komma hem med 5 par skor, helt oplanerat, efter vår korta sväng på stan tidigare idag för det har jag inget bra svar på. Ha, ha.  Men spontanshopping är alltid den bästa! 🙂

 

Insåg precis att jag nästan inte fotat något i helgen… (därför så tyst på insta + insta storys) så den här selfien som jag knipsade idag då jag lämnade av J + en vän inne på stan får symbolisera min helg för jag har typ bott i den här fluffiga sköna teddy jackan från Zara. So far höstens bästa köp.

Och i fredags hände det… jag köpte årets 1:a advenstkalender!  Jag & J fick syn på denna någonstans på nätet tror jag och Johanna sa direkt: den vill jag ha! (efter att vi checkat typ alla kalendrar som kommer ut i år från Essie, Body Shop m.fl.) så,  jag körde in till Åhléns och frågade om de fått in den?  Och de hade de! men, de hade inte hunnit ta ut den i butik ännu så jag blev premiärkund.   Tycker att den är så fin! 

Helgens lycka för darlingen = fanträff med Nattid. Och nej, det var ingen tillfällighet att de hade matchande tröjor på sig för J bytte om till andra gången vi åkte dit för att kunna köra en twinning boomerang.  Och J´s super FINA tröja den har hennes gudmor tante Eli stickat. 

 

Nu är det snart dags för mig att köra och hämta J på dansen och sen blir det en riktigt soft & mysig kväll på oss. Älskar att köra super chill på söndagskvällar och ladda iför nya veckan… Tror kanske vi ska se en film! så, om du har ett filmtips till oss så blir vi jätte glada! Hoppas att du också lämnar en riktigt härlig helg bak dig och att du njuuuter en härlig kväll?! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “FAMILYWEEKEND.”

 1. Maria says:

  Kontiki är en underbar äventyrsfilm!

 2. Karin says:

  Jag har läst din blogg i många år. Det är inte ofta jag kommenterar. Jag gör det nu för att säga att det är kul att läsa om allt du gör. Både för dig själv, din dotter och andra i din omgivning. Du är en positiv person och full av upptåg. Du gör mig glad.
  Kram från Karin

  • Men åhhh så glad jag blev nu!! 🙂 Tusen miljoner TACK för magiskt härlig och fantastiskt peppande feedback Karin! Du gjorde precis min dag!!! Och så otroligt smickrande att du har läst min blogg i många år… det är den finaste respons jag kan få!

   Jag önskar dig en underbar kväll och en vecka fylld av solsken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *