MY WEEKENDFLOWERS.

Happy weekend darlings! 

Skulle preciiiis börja blogga men så kom på att jag måste rulla håret… så –  I´ll be back!  Så där ja. Nu sitter jag här med mina rullar för ja, idag var de stylade lockarna från Oslo borta men det är heeelt fantastiskt att de sitter i så länge. Ca 5 dagar behöver jag inte fixa håret efter att jag stylat det hos min bästa Camilla på Eco Cult. Jag kommer alltid dit med nytvättat, torrt, hår och 20 min senare har hennes magi gjort mitt hår FAB. Love it!!

Och jag vet inte riktigt vad det var i luften på morgon? men vi girls vaknade redan runt kl.07.  Det kan så klart bero på att vi slocknade riktigt tidigt igår, runt kl. 22 redan var jag helt borta…zzz….  så TACK för att det blev helg redan efter 2 vardagar. Vi behövde verkligen en stoft mjukstart efter 10 långa härliga sommarlovs veckor!  Och då vi slog upp våra blå så fullkomligt vräkte regnet ner men nu stråååålar solen och det är en riktigt vacker förmiddag.  Så härligt!  Och för ovanlighetens skull så har vi en helt öppen dag framför oss utan planer.. eller J har redan en vän på besök, men utöver det har vi inget bokat så jag ska passa på att fixa och piffa här hemma för det behövs verkligen efter en sommar då vi varit mer på resa än hemma! Också ska jag försöka förtränga att KYGO har en spelning i sin home town Bergen som jag tyvärr missar i kväll…. Är det kanske någon av er som ska dit? 🙂

 

Weekensflowers – check!  Jag älskar mixen och grönt är alltid lika fräscht. Mina skor med vacker bling bling shoppade jag i Thailand. 

Det är verkligen lyx att gå och styla håret så här. Vi landade i Oslo torsdag och på fredagen så tvättade jag håret på morgon, satte upp det i tofs, sen kl. 15.30 satte jag mig i stolen hos Camilla och 20 min senare så var mitt hår ready for the weekend! 

 

Nu ska jag ta ner sommarkransen från ytterdörren och byta ut den mot en höstligare för även om solen strålar så vackert där ute så är det ändå höst i luften och jag älskar det! Hösten är min favoritårstid, kanske för att jag fyller år då?

Önskar dig en magisk, solig, härlig & helt underbar lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MY WEEKENDFLOWERS.”

  1. Mari says:

    Så utrolig fint hår!! Virkelig wow! Åååå, skulle også ønske jeg elsket høsten.. men jeg er bare så utrolig glad i vår og sommer ( til tross for bursdag i februar), så kom gjerne med noen herlige inspirerende høst tips, på hvordan få den beste høsten noen sinne..! Typ 🙂

  2. Elisabeth says:

    Åh, du er så Maria Montazami-glam hihi, love it☺️ Ha en deilig lørdag ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *