NÅGOT STÄMMER INTE…

Är det bara jag som märker det? eller är det något märkligt med bloggen idag? När jag ska posta nya inlägg så strular tekniken och ibland när jag ska gå in på bloggen så står det error? och det gör mig lika stressad varje gång (skräcken att hela bloggen plötsligt skulle bli borta….) så kryssar fingrarna för att det bara är något tillfälligt och allt snart rullar som vanligt igen…

Nu strålar solen och vi girls har precis ätit hamburgare m. pommes efter brännbollsmatchen på skolan. Jag cyklade dit och hejade på Johanna och hennes klasskompisar. Det hjälpte dock inte och de förlorade men de hade kul, och det är ju huvudsaken.


Johanna är så cool. Hon hade med sig hårglitter och smink till ALLA tjejerna i klassen och fixade dessutom så att alla satte upp håret likt. Min egna lilla make up artist / stylist. Love it!!!

Vi cyklade förbi butiken på väg hem och köpte pommes + pioner. Allt man behöver i livet! ha, ha.  Sen fixade jag hamburgare till ja, vad blir det? lunch? mellis? tidig middag? eller kanske allt i ett? Sååå gott!


Hemma på vår gata i stan… och jag har slängt på mig den underbara rosa poncho som jag fick av mina älskade J i morsdags present.  Perfekta accessoraren för kyliga dagar!  Och mina jeans, från MIH, är favoriter sen måånga år tillbaka. Det är verkligen skillnad på kvalitet på jeans… 

 

Nu sitter J på facetime med en “thailandvän” (det är de ses…) och jag ska ta och stämpla årets kort till fröken och klippa ut 6B från ett glittrigt ark. Tror det blir gult i år…  Sen får vi se vad denna vackra kväll bjuder oss på? Jag tänker i alla fall inte missa glammiga Polarpriset på TV4 kl.20. Älskar att se vad alla gäster har på sig!!!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin fortsättning på dagen!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NÅGOT STÄMMER INTE…”

 1. S says:

  Jag tycker inte heller att du kommer till din rätt via skrift. En Youtube kanal eller eget tv-program vore något. Är helt säker på att den skulle bli mycket populär. Du sticker verkligen ut i Luleå haha.

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Ja det har varit nått konstigt med bloggen. Hade tänkt kommentera det i gör men gick inte. Men nu verkar det fungera så hoppas det va nått tillfälligt. Hon är för gullig din lilla höna, precis som sin mamma, kärlek ligger i detaljerna, så är det verkligen. Jag älskar bloggen. Men jag tror också att du skulle va fantastisk även i tv, men bloggen måste du snälla ha kvar. Skriften tycker jag är jättehärlig den är så personlig och unik älskar när du blandar in lite norska känns personligt och läsaren får då höra “hur du tänker” och jag lär lite lite norska ord det tycker jag är roligt. Det är en text för nöjes skull så jag förväntar mig ingen akademiskt text och tycker inte att det är en massa stavfel som stör som det ofta är på andra bloggar. Stor kram

 3. Anna says:

  Ja igår så gick det inte att komma in på bloggen och nu när jag skulle kommentera det så tog det en evighet at komma in.

  Sen ser jag att du ännu inte vågar använda cykelhjälm det är ju ditt val men snälla, min makes hjälm sprack när han ramlade och läst om flera som har samma upplevelse. Varför inte en Hövding kragen som blåses upp vid fall eller guldfärgad. Visst kommer jag med pekpinne men det är ju för ditt eget bästa och kanske lite egoistiskt för händer det dig något så blir det ingen blogg att följa Kram och ha en fortsatt underbar dag !

 4. Pinglan says:

  Precis som du skriver är det ngt som inte stämmer. Tar lång tid att öppna bloggen o scrollar jag ner på sidan ser jag bara de 2-3 senaste inläggen. Hoppas det löser sig för vi vill ju gärna läsa din trevliga blogg. Ha en fin dag

 5. Pia says:

  Hej,
  bloggens nya inlägg kommer inte heller upp på bloglovin, som jag använder för att läsa bloggen…

 6. elin says:

  Har tenkt på det lenge at det alltid tar laaaaaaaaaang tid å komme inn på bloggen din, både fra mac og mobil. Det kommer også opp en advarsel på iphone om at det ikke er sikkert…
  Håper du får ordnet det!
  Ha en fin onsdag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *