NÄR LIVET STANNAR UPP…

Mina kära bloggvänner! 

Tusen 1000 miljoner TACK för er fantastiska omsorg som ni strösslar över mig i en tuff tid efter min älskade pappas bortgång. Jag är så otroligt rörd över att ni är så många som bryr er och varje kommentar här och på instagram värmer mitt hjärta enormt. Åh jag är så tacksam över var och en av er!

Det har varit mitt livs tuffaste resa sedan pappa fick sin stroke den 27:e juni och en dag, då jag har samlat mig så ska jag berätta mer. Det har hänt så otroligt mycket under dessa 14,5 veckor och när jag i fredags, för första gången, inte hade en telefontid att passa med sjukhuset på morgonen, inte skulle ringa min älskade pappa och fråga hur natten varit och hur han mår, inte skulle passa telefonen OM läkaren eller någon sjuksköterska ringer, inte skulle åka och besöka pappa så var det som att jag klev in i en helt ny värld…   Och just nu är det som att jag befinner mig på en gungbräda där jag står och svajar mellan att vara kvar i det som var och samtidigt tvingas inse att inget är som det varit…  Jag går från tårar ena stunden till att jag måste samla mig och vara stark nästa eftersom det är så otroligt mycket praktiskt som måste ordnas nu.

Jag har aldrig tidigare varit med om att stå mitt i att förlora en nära anhörig och att styra upp allt som ska göras. Så jag biter ihop, skriver listor över vad som måste göras, ringer samtal, checkar av…  Jag gör allt för att allt ska bli precis så som min älskade pappa vill ha det. Samtidigt som jag önskar att vi hade pratat mer om just det. Men pappa ville hålla fokus på att allt kan bli bättre och på här och nu och jag klarade inte att ta upp det…  Det knöt sig i magen varje gång jag bara tänkte tanken. Så jag fick landa i att pappa skrivit “vita kuvertet” och att vi skulle få svar på våra frågor där.

Och pappa – det hade du! Vi hittade ditt kuvert uppe på ditt kontor där du älskade att sitta igår. TACK älskade du för att du skrivit ner dina önskningar. Det gör resan vidare lite enklare även om inget känns enkelt.

♥♥♥

För att flytta fokus ibland så är det fint att ha olika projekt här hemma, som tex att nya soffan ska få på sig sina nya kläder.

 

Nu strålar solen över mitt Östermalm och när jag har ringt ett par jobbiga samtal så ska jag gå ut och andas frisk krispig höstluft och sätta upp fler ljusslingor i trädgården för snart kommer snön… !

Önskar dig en riktigt fin dag!

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

91
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “NÄR LIVET STANNAR UPP…”

 1. Elisabet says:

  Alla mina tankar till dig och familjen.
  För två veckor sedan dog svärmor.
  Hon bodde i Stockholm.
  Begravning på torsdag.
  Livet…..tiden stannar upp….och ändå inte….
  Kramar Titti

 2. Caroline says:

  ❤️❤️❤️
  En dag i taget!

 3. Anna says:

  Beklagar din stora sorg!
  All kärlek till dig och dina nära.

  Kram ❤️

 4. nathalie says:

  Beklagar din sorg och skickar en kram! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *