NÄR MAN INTE KAN SOVA…

20615603_160716931156481_1243103815351096121_o

Snapshot här hemma i kväll efter att gästerna gått hem. Jag pyntade med vimplar & ballonger för att få en xtra festlig stämning. 

Hej i natten! 

Vaknade nyss och klarar inte att somna om…zzz… så passar på att blogga och hoppas att jag lyckas somna om sen.  Vi har haft en riktigt festlig och härlig söndag!  Johanna blev kvar på sleepover hos våra vänner som vi var på middag hos i lördags så tack vare det så fick jag en riktigt skön sovmorgon helt till kl.10 (lyx!!).  Sen har vi haft fika besök av våra kära bästa vänner och sen, då de åkte, så gick vi rakt ut till Olivia (restaurang) och mötte upp andra bästa vänner och åt middag tillsammas med dem innan de blev med oss hem och vi avslutade dagen här med glass, vin och lek (barnen pysslade bl.a. egna fidget spinners).  

Hoppas att du också har haft en riktigt, riktigt f.i.n. dag och att du vaknar fylld av energi så att du kan möta den nya veckan på ditt bästa! 🙂

P.S jag har tyvärr stora problem med att få över bilder till min mac så – om du vill se bilder från dagen + gårdagen så hittar du de på min instagram. Jag heter Gizmolinas där. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NÄR MAN INTE KAN SOVA…”

  1. Charlotte says:

    Egna spinners lät kul – hur gjorde dom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *