(NÄSTAN) HELT SNÖFRITT!

Det blev ingen film på oss i kväll, vi såg ett par episoder av Modern Family istället och alltså det blev DEN skrattfesten. Vi ä.l.s.k.a.r. verkligen den serien och jag är så glad över att vi har sååå många avsnitt kvar för vi är bara inne på 2:a säsongen. Och alltså VILKET makalöst vackert sommarväder vi har haft i helgen.  Detta var vår första riktigt varma och soliga weekend för i år och det sa bara POFF! så blev det grönt ute och det blir ju genast sååå mycket vackrare när träden får färg!  Och du, kommer du ihåg hur galet MYCKET snö vi hade kvar på gården den 24:e april?

Well, idag ser det ut så här:

…. ÄNTLIGEN snöfritt!!! eller vi har faktiskt snö kvar på gården, vid sidan om grannens garage, men that´s it. Thank god! ha, ha.  Och parasollet är föresten nytt! Shoppade det på min runda i torsdags. (det förra blåste sönder i en storm förra året…).  Och varför så många norska flagg? Jo, för att vi firat 17:e maj så klart! 

När man matchar muggen  med coveret på ett magasin… ha, ha.  (valde dock helt omatchade byxor… ska aldrig mer hända…). Den här muggen är föresten ett sommar-present-tips!  och den +  mama magasinet är ju en perfekt morsdagspresent kom jag på nu!  för det är ju morsdag på söndag.  Så det får bli dagens spontana tips!  

När man får spontant besök… Mitt i lunchen i lördags så dök mamma och Hans upp i sin super läckra sommarbil. Den hade gärna fått stå där framför vårt Casa och glänsa varje dag… ! 

 

Nu ska jag ta sats och gå ner i tvättstugan och hämta upp nytvättade sängkläder och sen ska det bli himmelskt skönt att krypa ner i en ren & fräsch säng. Och hur mycket jag än saknar min Mr. när han inte är här så måste jag få säga att det ska bli sååå skönt att sova utan ljudet av snarkningar….  😉  (man snarkar ju alltid extra mycket då man är förkyld…).

GoDnAtTkRaM!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “(NÄSTAN) HELT SNÖFRITT!”

 1. Frida Prydz says:

  Den där tidningen ska jag köpa mig idag och sen ska jag sätta mig och njuta av en egenstund. Har dock ingen snygg mugg, var är den där ifrån?

  Ha en härlig måndag, hoppas solen skiner på dig! 🙂
  Kram

  • Åh ja men klart att du ska ha muggen Frida! 🙂 Du hittar den hos Lagerhaus så löp & köp! och njut sen egentid med inspirerande mama. Här i norr lyser tyvärr solen med sin frånvaro idag men vi har haft de finaste sommardagarna så det är helt OK med en paus. Då får jag gjort mer inne och det behövs… 😉

   Önskar dig också en riktigt, riktigt härlig måndag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *