NBA GAME TIME IN L.A.!

Den här kvällen för exakt 4 veckor sedan var vi på en helt amazing NBA match i Los Angeles!  Nej men alltså det var sååå mäktigt att vara på en arena med plats för 20.000 personer och det var fullsatt.  Senast jag var på en lik match var då jag och JIG var på NBA All Star weekend i Houston, Texas, då jag var gravid med Johanna så det här var första gången vi var på en NBA match tillsammans alla 3 och basket är verkligen JIG´s “grej”, han ä.l.s.k.a.r. basket! så – att vi skulle gå på en Lakers match var hans höjdpunkt på resan och det blev faktiskt min och J´s bästa kväll också !

När jag mötte JIG på en flight mellan Stockholm och Oslo för ca 15 år sedan så var han mitt uppe i lanseringen av Basketshop. En webshop med 100% fokus på basket och jag minns som igår natten då shopen gick live. Jag hade precis börjat övernatta hos JIG uppe i hans lägenhet på Solveien…  Efter ett antal år så sålde han shopen och den finns fortfarande kvar så ni som har basketspelande kids i Sverige vet helt säket vilken shop jag pratar om.   Hur som helst,  game time var kl. 19 och vi åt middag på arenan och shoppade Lakers prylar och innan matchen var klar så var vi de största Lakers fan´s !  🙂

 

På väg in till arenan och vi hade varit på shopping på Pink tidigare på dagen och köpt matchande tröjor som är världens skönaste.  Det är så kul att mor & dotter matcha outfits! 

En super peppad super dad och en happy Johanna redo för sin första NBA upplevelse! 

Vi är verkligen inga gourmander då vi är ute och reser. En pizza middag on the go på arenan är helt i vår smak och det var så kul att sitta där och se på alla som skulle på matchen.  Allt var very american style! 

Ny kittade i våra Lakers kepsar och såååå pepp !   Och jag försökte få till en bild av oss som visade hur crazy stor arenan är och hur mycket folk det var men det var så svårt att fånga de på bild så jag gjorde mängder av storys till instagram istället. 

Nu blir det väldigt många bilder av oss. Sorry. Ha, ha. Men – här ser du lite bättre vilken ENORMT stor arena det var. Tror det satt publik på 7 olika etapper / våningar och JIG hade verkligen fixat de bästa platserna till oss. Vi satt sååå BRA! och vi girls hade fullt upp med att försöka spotta kändisar på first row… 

Wohooo! Lakers vann och det var sååå mäktig kväll!  I mitten på plan ser du Lakers cheer girls (sååå mycket inspo för Johanna!) och gissa vad Lakers senaste stjärna tjänar? 400 miljoner i året!  Men alltså shit.  

One happy family på väg tillbaka till hotellet efter en riktigt, riktigt FAB kväll! 

 

Nej men det här var verkligen resans bästa kväll! Och jag är sååå glad över min Lakers keps, den är nu ett minne för livet! Och om du någon gång i framtiden reser till L.A. så bara måste du försöka få med dig basketmatch. Du kommer att älska det! Jag lovar.

Njuuut din kväll vidare kära du!  🙂

Kategori: Allmänt, Los Angeles 2020 | 2 Comments

2 responses to “NBA GAME TIME IN L.A.!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så roligt att få se från er resa. Så mysigt det ser ut med pizzan ;). Härligt med det enkla. Så fina du och Johanna är, älskar matchningen! Så fin väska hon har, snygg o ser så där perfekt size ut. Roligt och få höra lite bakgrunds story om din man och basketen med, älskar såna inlägg. Hon låter så härlig er flicka att ni skulle fika upp till flygning i trädgården ha ha ;). Usch jag känner mig inte redo att ge upp drömmen om sommar semester. Stoooor kram

  2. Fia says:

    Snälla sluta göra peace tecknet HELA tiden!!! HAHAHA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *