NEDCABBAT TILL GOLFKLUBBEN.

Facetime är verkligen the shit. Jag vet inte hur vi skulle klara oss utan det i min lilla familj där vi är utspridda i olika länder mest hela tiden… ? Som idag tex, vi har haft hur många facetime samtal som helst med JIG.  Han har fortfarande super mycket smärta av revbensbrottet och att gå runt med gips förenklar inte direkt situationen.  Så nu ser vi fram emot att ses om ca 1,5 vecka. Det blir fint! för då får vi hjälpa till och pyssla om honom.

Och på tal om att pyssla om så har jag precis bäddat rent med fräscha nytvättade sängkläder uppe till darlingen och nu hoppade hon i säng. Här i Sverige är det vanlig dag i morgon eftersom man tog bort Andra Pinsedag och gjorde 6:e juni till helgedag istället för några år sedan. (så snurrigt…).  Så –  Johanna går skola måndag – torsdag och sen är det skolavslutning i kyrkan på fredag morgon. Åh det blir speciellt att hon går ut 6:an och lämnar Östraskolan… När blev min lilla tjej så stor? Hon växer på längden och jag på bredden. Ha, ha. 🙂

 

I fredags, efter att J slutat skolan, så blev vi girls hämtade i denna super läckra bil av mamma´s Hans. Alltså hur fin är inte hans Austin Healey?  Johanna hade åkte i den ett par gånger tidigare men för mig så blev det här ett premiäråk! 

Alltså känslan att åka runt nedcabbat i sommarvärmen… sååå underbart!!!  Och ni som följer mig på instagram kunde se X antal storys (korta filmer) från turen. Jag har föresten lagt upp dem under min nya händelse på instagram som heter: Summer2019.

Vi hade gärna glidit runt i den här läckerbiten varje dag… det är något speciellt med sportbilar alltså…

Målet med turen var Luleå Golfklubb. Det är tradition att vi hänger med ut dit på sommaren (min mamma & Hans spelar hur mycket golf som helst, mamma går typ 36 hål om dagen på somrarna…) och varje gång så blir jag lite sugen att börja spela igen… Jag har grönt kort och mitt golfset står nere i källaren så vem vet, en dag kanske jag dammar av det…? 

Johanna hade så kul då hon slog ett par hinkar på rangen så ja, inte helt omöjligt att hon och jag börjar golfa en dag…   

Och dagens outfit blev en favorit jumpsuit från Indiska (från förra sommaren…), skor från Zara, solbriller Chloé och finaste väskan som jag fått i sommarpresent av min bästa vän K. (den finns hos Kid Interiør – ett tips!).

 

Nu ska jag tömma dagens sista tvättmaskin och sen ska jag checka de serier som ni tipsade mig om häromdagen. Alltså ni är ju bara världens absolut BÄSTA bloggvänner!!! Tusen miljoner TACK för alla tips! Jag är helt övertygad om att jag kommer att hitta en ny favoritserie tack vare er! 🙂

GoDnAtTkRaM!

Kategori: Allmänt, Sommaren 2019 | 2 Comments

2 responses to “NEDCABBAT TILL GOLFKLUBBEN.”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Så härliga dagar det ser ut som ni har haft. Hör nere har solen försvunnit och det har varit en hel del regn. Asså så fin tårta din lilla höna och hennes kompis hade gjort, super läcker. Hoppas ni får fortsatt sol och en härlig skolavslutnings vecka. Stor kram

    • Åh tusen TACK för din härliga feedback fina du! 🙂 Ja, vi har verkligen haft de finaste sommardagarna och det har varit sååå härligt! Mer av det tack!! Men så trist att ni haft regn… hoppas solen snart gör sin entré hos er också! Och tack för fina ord om tårtan, ska hälsa det till Johanna så kommer hon bli jätte glad!

      Önskar dig också en riktigt fin vecka! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *