NJUT DIN KVÄLL!

Jag lämnade precis darlingen på hennes Jazzdans, hon dansar 3 gånger i veckan (street, balett & jazz) och nu har de precis börjat träna inför den stora skol & familje föreställningen i maj.  Men alltså hur långt bort låter inte maj? och ändå är det så nära… om exakt 10 veckor i morgon. Ganska ofattbart just nu, eller hur?  I alla fall för mig som städade bort de sista julsakerna häromdagen. Ha, ha. Jag vet,  så galet!  Anyway, nu ska jag passa på att förbereda kvällens middag, det blir indiskt: Chicken Tikka Masala, som är en stor favorit hos mig och Johanna. We love it! 🙂

 

Au revoir Karl Lagerfeldt… Så otroligt trist att en stor mode ikon gått bort idag…  Kommer bli märkligt att se Chanel visningar utan honom i framtiden…  (jag ser alltid alla visningar på nett, de är helt m.a.g.i.s.k.a.) och oavsett vem som tar över så kommer han för alltid att finnas kvar i “historieböckerna” som en av de största profilerna i modeindustrin.

Jag måste ha inspirerat mig själv när jag klädde mig efter att jag fotat min leoprint hårspännen, ha, ha. Så,  dagens outfit är mina super sköna leoprint byxor från Gina Tricot, tee från Lindex, guldglittriga Ugg´s (shoppade de i Dubai), guldjacka från GAP (shoppade i London för ett par år sedan) och min väska från Chloé. 

Oj, klockan går fort när man bloggar, redan dags att hämta…

Njut din kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “NJUT DIN KVÄLL!”

 1. Therese says:

  Tio veckor till maj??!! O herregud, är det bara tio veckor tills min lilla bebis fyller ett år? Oj hjälp. Ikväll blev det ett uppvaknande att läsa din blogg!

  Chicken tikka masala lät gott!

  • Ha, ha. Ja men visst är det helt galet att tänka att det är 10 veckor till maj. Kan inte riktigt ta in det själv… 🙂 Och så fantastiskt KUL det låter att ha ett 1 års kalas att se fram emot! Blir riktigt avis på dig som får planera… !

   Njuut din kväll och hoppas jag inte “skrämde” upp dig allt för mycket Therese… ! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så snygg outfit som alltid du matchar färger på ett fantastiskt fint sätt. Och som du skrev häromdagen så är ju rött och rosa så snyggt i hop. Har köpt en super snygg kimono i huvudsak röd men med så snygga rosa detaljer på och sen en röd klänning som jag ska ha under så fantastiskt snyggt. Blev så inspirerad av dig och dina fina matchningar. Stor kram

  • Åh du anar inte hur GLAD jag blir när jag läser att jag inspirerat dig Viktoria!! Du gjorde min kväll! 🙂 Och en röd + rosa kimono och klänning låter super snyggt!!! Och tusen miljoner TACK för komplimangen. Jag älskar att matcha….

   Nu hoppas jag att du får njuta en riktigt, riktigt härlig kväll! Stor kram tillbaka till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *