NJUT DIN KVÄLL!

Solen strålar från en klarblå himmel och plötsligt så kom det ett sms… J´s dans idag är inställd och det kändes bara så otroligt skönt! för nu får vi en oplanerad torsdagskväll hemma. Lyxigt!!  J har en skoluppgift hon ska bli klar med i NO men annars så ska vi bara njuta och se på Idol (vi ligger efter så ser på play…) och Wahlgrens Värld.  Och nu har jag precis slängt in pommes i ugnen så strax blir det hamburgare till middag. Super gott!

Sen vet jag att det jag skrev om kalas i förra inlägget är ett känsligt ämne och jag var absolut inte ute efter att lyfta fram att vi skulle vara bättre än andra bara för att vi bjuder in alla. I så fall uttryckte jag mig klumpigt. Min poäng var att inga barn ska behöva känna sig utanför och att vi gör vad vi kan för att inga i vår omgivning ska behöva känna så.  🙂

Jag har länge undrat var Gizella ligger och sover på dagarna?  för hon kan vara spårlöst borta i tmmar…  Men så skulle jag plötsligt fixa en sak på sovrummet idag och flyttade på en strandväska som hamnat på golvet och där låg hon! Inne i väskan! Så otroligt super sött! Du kan se mer av hur det såg ut på min instastory HÄR.

Vi stack iväg ut ett ärende för att posta ett paket (en retur av en ursnygg kimoni från Rodebjer som jag måste byta storlek på) och då vi går in i butiken upptäcker jag att vi tagit på oss likadana skor! ha, ha.  Vi älskar dessa fluffiga och sköna tofflor.

Sladdade visst förbi Hemmakväll också (oooops…) och där hade det kommit in mer jul! Både Cocca Cola med Cinnamon smak (låter äckligt om du frågar mig…) och – ny limited edition choklad från Marabou som smakar Pepparkaka. HO, HO. 

 

Men alltså tänk att det är fredag i morgon?! Åh så underbart!

Önskar dig en riktigt, riktigt mysig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NJUT DIN KVÄLL!”

  1. Charlotte A-K says:

    Fast jag kan för mitt liv inte förstå hur man kan välja att bara bjuda några stycken? Visst är det okej om det är 20 tjejer i en klass och man tex. bjuder de två närmsta men börjar det blir att man bjuder hälften så tycker jag det är helt fel…förra helgen bjöd en klasskompis till min ena dotter (som varit bjuden på våra kalas i 2år) 10 av 13 tjejer i klassen och det tycker jag är fruktansvärt! Nu leker min dotter aldrig med den tjejen och brydde sig inte nämnvärt medan de andra två tjejerna blev jätteledsna…inte okej!
    Och nästa kalas kommer min dotter få bjuda denna tjej igen…för vi bjuder alla!

    Och det där med att “inte prata om kalas i skolan” fungerar iaf inte i lågstadiet – den här tjejen hade tom stått ute på rasten och talat om vilka som INTE var bjudna…men ja, som tur är bryr sig inte min dotter men jag mår illa av vad föräldrar egentligen lär sina barn..

  2. Ida says:

    Hvor er tøfflerne fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *