NJUT DIN KVÄLL!

Jag skulle precis gå in och blogga ett långt härligt inlägg eftersom jag är i mitt allra bästa bloggmodus om dagen men så gick jag först in och läste de kommentarer jag fått och det var ju inte direkt upplyftande på en lördagskväll… Så – jag loggar ut igen och njuter kvällen tillsamnans med mina J efter en fantastiskt dag då vi gjort något som vi pratat om l.ä.n.g.e. ! nämligen köpt slalom utrustning ! Alltså WOW så otroligt super kul det ska bli att komma igång med slalom igen efter en paus på allt för många år. Senast jag åkte var i Hemsedal påsken innan jag mötte JIG, 15 år sedan med andra ord, så – därför känns det extra kul!!! och den känslan vill jag behålla nu så jag ångrar tyvärr att jag tittade in här och så ska det så klart i.n.t.e. vara. Jag ska inte behöva ångra att jag går in på min egen blogg…  Och jag blir illa berörd av att klimatet på nätet fortsätter att vara så kallt och hårt 2021.

Nu blir det late dinner här.

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll fylld av härlig feelgood! 🙂

Var rädd om dig och var snäll mot de du har omkring dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

89
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “NJUT DIN KVÄLL!”

 1. Camilla says:

  Vi är garanterat fler som tittar in till dig för att inspireras än vad det är som bara är ute efter att hacka på dig. Vi får sluta mata trollen och strunta i att bemöta deras tråkiga kommentarer, då kanske de tröttnar. Stor kram till dig och tack för den glädje du sprider <3

  • Åh tusen miljoner TACK för att du fick mig att fokusera på rätt sak och för underbar feedback Camilla ! You made my day ! 🙂 Jag ska absolut försöka sluta att bemöta trollen men ibland rinner det över och då kan jag inte vara tyst… så jobbar på saken…

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan och dagar fyllda av happiness! Stor tacksam kram !

 2. Nilla says:

  Men hallå… återigen blir jag utan feedback på min kommentar,,,, så trist.
  Förstår att du väljer att fokusera på annat, men nu har jag skrivit fina kommentarer till dig så många gånger så nu ger jag upp….
  Inte ett enda svar, och du säger att du svarar alla, men nej, jag kommer inte skriva till dig mer…

  • K says:

   Hon skrev ju nu att de var o köpte slalomutrustning..när du undrade vad de gjorde…

  • Svar till Nilla:

   Åh nej så trist att jag inte har svarat dig. Det har absolut inte varit min mening… Jag blir så otroligt super glad över alla fina trevliga kommentarer som jag får för det är de som peppar och motiverar mig att fortsätta att blogga så jag kan bara lägga mig flat och be så hemskt mycket om ursäkt för att jag missat att svara dig. Jag hinner tyvärr inte alltid svara på alla kommentarer som jag får och den senaste tiden har dessutom varit speciell… (det hände så mycket före jul och sen kom jullovet…) Jag skrev ett inlägg om det för en stund sedan… Men nu sitter jag i alla fall här och svarar på de senaste kommentarerna jag fått så jag kommer nog snart till din ! 🙂

   Önskar dig den bästa starten på dagen och jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att besvara de kommentarer jag får i 2021 ! För utan kommentarer – ingen blogg. Stor kram ! 🙂

 3. Emma says:

  Jag tycker det är jättetråkigt att klimatet bland dina kommentarer ändrats så. Förr hade du nästan aldrig elaka/hånfulla eller rent av kränkande kommentarer. Undrar vad det beror på?
  Nåväl låt inte kritikerna komma åt dig. Folk tänker och tycker hela dagarna. Det är svårt att alltid göra rätt?

  Njut morgondagen! Kram

  • Tusen miljoner TACK för omtanken och dina kloka ord Emma! Ja, det är verkligen super tråkigt att klimatet bland kommentarerna har förändrats och jag frågar mig också vad det kan bero på? Det var inte alls på samma sätt under de år som jag bodde i Norge… Men jag gör mitt bästa för att inte ta åt mig (tyvärr lättre sagt än gjort…) för precis som du skriver så är det omöjligt att vara alla till lags…

   Önskar dig en magisk start på veckan och en dag fylld av happiness! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *