NJUT DIN KVÄLL.

Här hemma lyser fortfarande 18 stjärnor i fönstren,  8 stora + ett gäng små granar inne och 2 ute på gården. Jag känner att vi verkligen behöver maxa ljuset i januarimörkret så jag väntar ett bra tag till innan jag städar bort julen för varför ta bort något så fint bara för att… ?  Hur gör du?  Städade du bort allt på Tjugondag Knut? Eller behåller du också pyntet på “övertid”… ?  Det jag i alla fall tänker städa bort här hemma i veckan är alla tomtar och allt som det står “JUL” på för de detaljerna känns lite passé nu….  Men granarna behåller jag nog till påsk! Ha, ha. Nejdå, men i alla fall till vi fått till en riktigt festlig julgransplundring om en helg eller två… (eller tre…).

Nu har Johanna besök av en bästa vän och lite senare kommer min bror och hämtar upp oss för vi ska på middag hemma hos mamma.  Som jag berättade för er innan jul så har vi tyvärr en del sjukdom i familjen och tyvärr så ligger en nära familjemedlem på sjukhus just nu så det blir fint att åka hem till mamma i kväll och umgås. Uff, cancer är en så fruktansvärt läskig sjukdom att jag blir ledsen bara jag tänker på det…  Vi ska verkligen vara tacksamma för varje dag!!!

 

Från bikini och kaftan till stickad tröja och täckjacka…  Skönt i alla fall med lite färg i ansiktet. Det piggar upp!  Jag var ute och handlade mat i eftermiddag och var så trött att jag var tvungen att… 

… köpa en dricka som matchade min outfit. Ha, ha.  Jag älskar de här Vitamin well drickorna och vad passade bättre idag än en som heter Awake?  Och här syns mina nyfixade naglar också.  Känns så fräscht när man är fin på händerna.

 

Njut din kväll och krama de du håller kär!

Och du, visst är man lite nyfiken på dokumentären om Isabella Löwengrip som släpps i kväll kl.20… ?

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “NJUT DIN KVÄLL.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså har sagt det förr men älskar hur du matchar o tänker in i minsta detalj. Min dotter vill ha jul kalas fyller år den 4 februari kalas helgen efter så vi måste ha allt uppe, granen har dessvärre dött men har lovat en ny, kan bli lite tricky då de inte säljer längre. Men bra tema nu efter jul har kunnat fynda rejält efter jul allt från julmust till godis till jul diadem och pynt. Stor kram

  • Åh jag blir helt lycklig av din härliga kommentar med så fin feedback Viktoria! Tusen 1000 miljoooner TACK!!! 🙂 Och jag fullkomligt älskar att din dotter vill ha kalas med tema Jul ! Det kommer att bli succé! och precis som du skriver så kan du få tag i massa härliga godsaker till bra pris nu. Och du hittar helt säkert en fake gran på super rea någonstans… !

   Önskar dig en magisk dag och TACK igen för dina fina ord. De värmer!!! Stor tacksam kram! 🙂

 2. Madelene says:

  Städade bort tomtarna mellan jul och nyår…adventsstjärnor och granen åkte ut nu på Knut…fast granen hade barrat kanske 20 barr så det kändes lite sorgligt…Det enda som är kvar nu är jättefina julstjärnor i fönster i köket…får vänta med att ta bort dessa tills jag hittar fina nya gröna blommor! 🙂

  • Det låter underbart fräscht och härligt att ha städat ut julen! Och helt rätt att du behållit stjärnorna i fönstren. De behövs för att lysa upp den här tiden på året! 🙂

   Önskar dig en bästa torsdagen fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *