NOSTALGI DELUXE…!

Happy new week darlings!

Här ska vi snart ut och luncha. Alltså hur mysigt att kunna gå ut och äta lunch tillsammans efter så lång tid ifrån varandra? Det är ju så tokigt att vi inte ses mer i vardagen och det var inte alls så tanken var då vi valde att flytta från Oslo till Luleå. Men, så blev allt som det blev och därför tar vi som jag tidigare skrivit ett år i taget så får vi se hur vi löser saken…  Vi kommer i alla fall inte att leva och bo så här för all framtid för självklart vill vi vara med under samma tak. För allas skull.

Men vi kan inte gå runt och grubbla och fundera sönder oss själva så  – därför njuter vi i nuet och är tacksam för det.  Och nu är vi hemma alla 3 i en hel vecka! så vi ska verkligen ta tillvara dagarna.  Och det blir en extra festlig vecka! för Johanna dansar på BC Luleå matchen på fredagkväll och JIG fyller år!  Både han och jag fyller jämt i år så vi ska fira oss båda samtidigt, senare i år, därför slår vi inte på den största trumman nu till helgen, men dagen ska så klart ändå firas och jag älskar ju festligheter så jag är super pepp! 🙂 

 

Och här kommer ett bildregn på hur mina födelsedagar sett ut de senaste åren.  Förra året så hade mitt älskade hjärta fixat en helt fantastisk dag för mig som startade med presenter och kake i sängen och som sedan fortsatte med middag på Pinchos bara hon och jag.  Däremellan blev jag utbjuden på lunch av mamma och sen, då JIG kom upp några dagar senare, så var vi ute och åt middag på Hemmagastronomi tillsammans med min familj. 

2018 firade vi min dag i Köpenhamn! JIG överraskade mig med resan som present och vi flög dit på morgonen, jag shoppade på dagen och sen åt vi middag på min favorit restaurang: Victor.  Loooved it! 

Så här blev jag väckt på min födelsedag 2017, på ett hotellrum i Hong Kong. Vi flög dit över helgen och jag fick en riktig drömmedag på min dag.  JIG hade bokat SPA till mig, vi drack bubbel vid poolkanten på dagen, jag fick ett par Gucci skor i present och vi var ute och åt middag på kvällen. 


Och här förbereder jag firandet av min födelsedag i Oslo 2016. Jag firade dagen med en champagnelunch tillsammans med bästa vänner.

2015 hade vi precis flyttat upp till Luleå och vi firade min dag tillsammans med min familj på restaurang CG´s här i stan. Men alltså se så liten Johanna var…. Åren flyger!!! 

Ha,ha, min min! Anyway –  2014 så firade jag min dag hemma i lägenheten i Oslo tillsammans med bästa vänner. Vi åt middag hemma och sen gick vi ut och dansade. 

Bättre min här! typ dagen efter med ballonger från festen…

På min födelsedag 2013 mötte jag upp finaste Emma över ett glas bubbel på Grand Hotel´s uteservering i Oslo. Vi gjorde samma sak året innan… 

.. och så här såg vi ut då! 2012! Och en riktigt kul sak är att där och då så visade hon mig instagram för FÖRSTA gången! och – hjälpte mig att lasta ner app´en.  Så – min allra första instagram bild är från den här stunden… ! 

2011 firade jag min dag nere i Thailand, Phuket. Jag och Johanna var och åt middag på min favoritrestaurang Mom Tri´s.  Tänk, då, innan Johanna började skolan, så var vi såå stora delar av åren i vårt andra hem. 

 

Åh nu blev jag sååå nostalgisk av alla tillbaka blickar att jag heeelt tappat bort tiden! Jag skulle ju mött upp JIG för 5 min sen. Hjälp. Bäst jag gör mig klar och kör iväg !  Men alltså den LYCKAN att jag har mitt bildarkiv i bloggen. Det är en skatt!

Önskar dig den allra bästa dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NOSTALGI DELUXE…!”

 1. Jenny says:

  Anna-Stina, fatet du höll i på bilden 2014 vad är det nu modellen heter? Har för mig den är välbloggad men kommer för mitt liv inte på namnet!

  • Madeleine says:

   Är det inte en ostronskål från Mateus?

   • Svar till Madeleine –

    Åh så omtänksamt och snällt av dig att svara Jenny ! Visst är det ostronskålen från Mateus! 🙂

    Önskar dig en underbar dag ! och vad härlig världen blir då hjälps åt och hjälper varandra! Kram! 🙂

    • Madeleine says:

     Tack söta du! Jag har flera stycken själv i blandade storlekar och färger. Även skålar och faten med fjärilar på. Älskar dem! Brukar gå på Mateus årliga utförsäljning och kan inte låta bli att köpa på mig flera VARJE gång. Maken blir tokig, men jag förklarar för honom hur mycket jag “tjänar” på rabatten varje gång. Enkel kvinnlig matematik.
     Ha en fortsatt härlig vecka!
     Kram

  • Svar till Jenny –

   Åh jag vet känslan då man inte kommer på namnet på något fast men egentligen vet det… ! Skålen är precis som Madeleine svarat dig en ostronskål från Mateus! och den är fortfarande en stor favorit som används flitigt här hemma så den kan varmt rekommenderas ! 🙂

   Önskar dig bästa dagen ! kram!

 2. Linda says:

  Så roligt att få se tillbaka på gamla bilder. Kommer ihåg andra bilden på dig och Emma som om den vore tagen igår . Tack för en mysig feelgood blogg. Å njut familjetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *