NOTE TO SELF: INGA TÅRTLJUS!

Whop, whop it’s lunch time! 

… så går det när jag startar dagen med en härlig power walk och J + klasskompis plötsligt dök upp hemma och jag spontant fixade lunch till dom.  Det är lyxen med att vi bor så nära skolan, att de kan cykla hit på typ 1 min. Som Johanna själv sa precis: det känns som att vi bor i Bullerbyn!  och det är i såna ögonblick som jag älskar vårt liv här i Luleå.  Men mest bara i just precis de ögonblicken ha, ha. Nejdå, det är mycket som är bra här! men vintern är föööör lång så idag , efter min power walk, så greppade jag spaden och gick ut på gården och skottade ut snön så att den ska smälta fortare för nu vill jag också ha VÅR! men här är det vårvinter också säger det plötsligt BAM!!! så är det sommar. Det går SÅ fort när det väl händer så ja, om jag får bestämma så får det gärna hända nu.

Och i morgon ska vi fira ett par födelsedagar så jag ska göra mig klar för att sticka ut och fixa lite inför det. Den ena ska nog få ett nytt fult klösträd (alltså klösträden till katter är sååå fula men vår älskade Gizella är så duktig på att använda de att det är värt att köpa ett nytt) och den andra har jag nät shoppat till så fingers crossed att allt kommer fram i tid. Vi kommer inte att fira inne ännu eftersom min mamma inte är full vaccinerad (hon får spruta 2 i maj) så jag får pimpa terrassen så att vi kan sitta ute. Men alltså då vi firade min bror förra året och jag tände tårtljus som han fick blåsa ut…  Han blåste, över h.e.l.a. tårtan och sekunden efter kommer jag på att vi befinner oss i en pandemi (allt var fortfarande så nytt då). Alltså stressen! Men man lär av sina misstag så droppar tårtljusen i år så att vi andra också kan få en bit.  🙂

Veckans första varv runt sjön – check!  och nu börjar det bli mer och mer öppet vatten. Så vackert! 

Du tänker väl på att det är väldigt viktigt att man matchar sin outfit med sängkläderna då man bäddar sängen. Ha, ha.  Och alltså de här tightsen från Gina Tricot… nej men de är de skönaste jag vet om! Jag köpte de först i svart och sen beställde jag de både i grönt + beige också för jag bor i de…  Så de blir dagens tips!!!  Tightsen heter “Cassie high waist leggings” och jag älskar att de både är höga i midjan + att de sitter riktigt tight. Såå super bekväma att ha på sig!

Jag matchar de med en tröja som även den kommer från Gina Tricot men den är från en tidigare säsong och min fluffiga väska är shoppad i L.A.  (har sett att Zara fått in liknande! som du dessutom kan få dina initialer broderad på).

 

Nu tar vi tillvara eftermiddagen och i kväll håller vi tummarna för både Luleå Basket + BC Luleå!!!

Shit, nu fick jag precis ett sms av JIG med en länk till VG där det står att Carola hoppar av Let´s Dance?!?  Åh nej så trist!!! jag måste genast gå in och läsa mer om det!  Jag har hela tiden känt på mig att det måste vara enormt påfrestande för henne att befinna sig i en situation där hon blir bedömd och jämförd med andra på att sätt som är helt nytt för henne. I vanliga fall så är det ju hon som är super stjärnan och äger scenen! Här, i Let´s Dance, så är hon plötsligt “bara en av alla deltagare” och behandlas därefter. Det kan inte vara så lätt psykiskt och jag har tänkt på det varje lördag då hon dansat. Men oavsett vad anledningen till att hon väljer att hoppa av är så tycker jag att det är super super trist för det är mest p.g.a. henne som jag sett på programmet eftersom jag älskar Carola! Hon är verkligen en riktig stjärna!

Önskar dig den BÄSTA tisdagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

65
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “NOTE TO SELF: INGA TÅRTLJUS!”

 1. petra says:

  Visst är det tråkigt att Carola hoppat av nu,superfina tights och din väska vill jag ha:) hoppas våren kommer nu med stormsteg , här i sthlm är det oxå segt även om vi inte har snö, men minus om nätterna, kram

 2. Elin says:

  Flotte tights. Hvordan er de i størrelse? I Oslo har butikkene fortsatt stengt, så man kan ikke stikke innom å prøve.

 3. Nina says:

  Den stressen med tårtljus hade jag också så vi födelsegrisen här fick skära upp första biten sen satte vi ljus i den och sjöng!

 4. Lena says:

  Carola har ju varit med i flera musiktävlingar, hon är nog van att bli bedömd. Läste att hon hoppade av på grund av sin hälsa, utmattningssyndrom.

 5. C says:

  Men Keyo ersätter! Och hon är så mycket bättre och härligare än Carola tycker jag, så inget ont som inte har nåt gott med sig :)!

 6. Hanna says:

  Angående kattmöbler så rekommenderar jag de från petfun. De håller, man slipper all de där fibrerna som andra klösmöbler ger ifrån sig och är i mitt tycke de snyggaste. Lite dyrare, men stabila saker. Vi har haft vår i snart 7 år med två Maine Coon som klöser på den, ser ny ut!

 7. Isabella says:

  Tack för all inspiration <3

  Mitt bästa shoppingtips <3

  Nu har jag bara två inbjudningar kvar: <3

  https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *