NU KÖÖÖÖR JAG… !

Good måndag mina kära vänner! 

Här strålar solen och ger mig en så otroligt härlig energi att jag är super pepp på allt dagen bjuder mig på! Och nu är det verkligen skärpning med träningen för mig. Jag har slöat ihop totalt senaste månaderna och har bara varit nere på vårt hemma gym någon enstaka gång så – nu är det NY FRESH START !!! som gäller så att min kropp får må bra och så att jag kommer i mina super snygga sommarkläder. Så – idag noterar jag 22:a mars som ett startdatum också kan vi bara önska mig lycka till och se vad detta kommer att resultera i…  Jag har, som ni som följt mig länge vet, inte vägt mig sedan jag födde Johanna. Då var jag tvungen att väga mig varje gång jag var på återbesök hos barnmorskan men sen, efter den fasen, så har jag inte stått på en våg en enda gång på 14,5 år.

Därför blev det lite trixigt då vi var och köpte våra slalomskidor för plötsligt fick jag frågan om vad jag väger? av försäljaren eftersom han skulle ställa in pjäxor / bindningar. Oh my. Jag hade ju i.n.g.e.n. aning!? och ville absolut inte veta så – jag blundade då jag ställde mig på vikten och tittade i.n.t.e. ner och sa till honom att han inte fick säga vad det stod för siffra så – just nu är det bara försäljaren på XXL som vet min vikt ! Ha, ha.

Och jag vet att det är ovanligt att inte ha koll på vad man väger men det är ganska så befriande att det verkligen inte spelar mig någon som helst roll vad jag väger och jag skulle nog bara fastna i kg och gram hit och gram dit om jag checkade vikten så därför låter jag bli. Men – det som däremot spelar stor roll för mig är att jag inte kommer i vissa kläder som jag älskar i min garderob och att jag ofta beställer kläder online som jag inte får på mig… (alltså de spanska storlekarna på Zara, oh my! ibland har jag L, ibland XXL…)  Så därför blir det fint att kicka igång träningen nu och om jag någon gång skulle vilja veta vad jag vägde innan jag startade? Ja, då får jag väl bara kontakta killen i sportbutiken. Ha, ha. 😉

 

Samma sak händer mig varje år…  I takt med att snön smälter så ökar min lust till träning och de här träningskläderna som jag köpte på Nike Store då vi var i L.A. oktober 2016 är mina absoluta favoriter. Jag tycker att det är så svårt att hitta snygga träningskläder och framför allt träningsbyxor som sitter bra och som i.n.t.e “hasar” ner…   så jag är glad så länge dessa håller ihop.  Men – du får gärna tipsa mig om du har några super sköna träningsbyxor och sport BH´s (som passar till löpning / power walks) med spänne bak (alltså inte sån som man drar över huvudet) som du älskar!!!

Sen kan vi se fram emot att NORTHUG snart lanserar de snyggaste träningskläderna! Can´t wait!!! Du hittar sneak peaks av de på Northugs instagram. Dagens tips!!!

Alltså den här Nike butiken på The Grove är verkligen min absoluta favorit! Så otroligt snygg & fräsch butik som verkligen inspirerar till att shoppa snygga träningskläder.  och ja, det var här jag shoppade allt som jag har på mig på övre bilden.  Jag var inom butiken även då vi var till L.A förra året men då gick jag tyvärr ut utan fångst… 

Den där shoppingrundan alltså… (då jag bl.a. köpte mina träningskläder) En av mitt livs bästa!  Och ja, hela den resan var verkligen FAB!!!  JIG hade Pop Up store med KYGO och vi var på 2 spelningar med honom på Hollywood Bowl. Sen avslutades helgen med tidernas brunch på SOHO House tillsammans med Kyrre och hans familj, de andra artisterna som uppträdde tillsammans med honom och hans manager med familj.  Det var en sån där brunch som fortsatte till sent på kvällen… Åh livet alltså! jag är så tacksam över allt som jag har fått uppleva! 

 

(jag har tyvärr fortfarande problem med att lasta ner bilder till bloggen, därför blir det tyvärr arkiv bilder idag igen).

 

Så – med det sagt så sitter jag här med träningskläderna på nu redo för löpbandet och det blir verkligen den bästa tänkbara starten på den här veckan! Pepp, pepp till mig. Nu köööör jag !!! så Wish me the best of luck !

Önskar dig en strålande dag fylld av härlig energi och massor med inspiration! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

72
Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “NU KÖÖÖÖR JAG… !”

 1. Lena says:

  Samma här faktiskt – idag hoppade jag i träningskläderna och sprang / gick runt sjön här hemma. Den känslan efteråt är obeskrivbar.
  Att solen sken var ju bonus 🙂
  Hoppas att du hade en skön tur.

 2. Katarina says:

  Hejja dig som kommit gång med träningen igen
  Solen gör underverk med välmåendet❣️
  Ett tips om du vill ha en kick start med din träning är att kontakta Inpuls.
  Dom startar upp små grupper i april, hört väldigt bra recensioner av dom.
  Ha en strålande dag

 3. Lollo says:

  Kanske dags att börja reklammärka Northug efter alla inlägg? Bara ett tips….

  • Lena says:

   Det gör man väl bara om man har ett samarbete? Eller…. Annars finns väl ingen anledning att märka inläggen? Det är ju bara tips från A-S.

 4. Lollo says:

  Många går för övrigt upp i vikt under förklimakteriet som startar efter 35, mycket viktigt att fokusera på styrketräning i den här tiden. Följ MOnika Björn eller läs hennes bok.

 5. Lea says:

  Tack för upplysningen

  • Lollo says:

   Tack för otrevliga kommentarer på välmenta tips. Nej, nu slutar jag läsa denna blogg – så jäkla mkt tjafs i kommentarsfältet och varannat inlägg handlar om det, ska meditera och träna istället så man kanske slipper att hamna i samma tugg.

 6. Maria says:

  Heja dig!! både med vågen och med träningen. Hälsa handlar så mycket mer om än vad vågen säger. Och otroligt bra förebild för Johanna att du valt att väljer att inte ha en våg hemma då det är så lätt för unga tjejer att hamna i vikthets och osunt tänk kring kroppen. Hälsningar / sjuksköterska som jobbar med hälsa och friskvård :). Försöker själv få mina patienter att inte fokusera på vikten och kommenterar aldrig det minsta lilla kring någons kg på vågen eller utseende. P.s tack för superfin inspo kring pyssel och fix, man blir alltid glad av att titta in här.

 7. Madelene R says:

  Stadiums egna märke SOC har träningstights som är supersköna! Stretchiga med fickor och hög midja! Sitter på plats även under burpees! 🙂 Älsk på dom! OCH bra pris!

  https://www.stadium.se/sport/yoga/yogaklader/264576102/soc.w-pocket-ths.black

 8. Madde says:

  Måste ju säga att STRONGER är min absoluta favorit med superbra passform och höga i midjan så man slipper brevinkastet när man sätter sig ner… Kanske lite tråkigt att rekommendera något som typ alla har, men både jag och döttrarna är supernöjda med våra! Finns massor av fina mönster att välja på och vill man inte ha för färgglatt så finns det ju enfärgade också. Så mycket roligare att träna i snygga kläder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *