NY CYKEL & MER MORSDAG.

Men alltså vilket fantastiskt vackert väder vi har idag! och jag har haft sååå lust att chilla i en solstol och tanka D-vitamin men jag har varit duktig och betat av trista to-do´s istället och nu har vi girls precis ätit ännu en enkel middag á la Gizmolina. Men jag var så hungrig att jag mumsade i mig allt innan jag kom på att jag skulle ha fotat…  ha, ha.  Vi åt i alla fall färdig grillad kyckling med pommes noisetter, majs och beasås. Yummie!

Och nu sitter J och gör skoljobb samtidigt som hon kör facetime med en bästa vän. Själv ska jag visa er hur resten av morsdagen såg ut. 🙂

Tadaaa! Darlingen med sin nya fina cykel och nya fina matchande hjälm. Det blev en Sjösala efter mååånga om och men för den Skeppshult cykel som vi egentligen var mest sugna på hade 4 veckors levereringstid så ja, detta blev ett riktigt bra alternativ!  Johanna är happy!!!  Och här kommer vi hem från val-lokalen då jag röstat i EU-valet.

Jag tog med mig blommorna + ballongerna jag köpt till mamma till restaurangen då vi möttes upp där kl.19 så att jag kunde pimpa bordet med de.  Allt blir ju så mycket festligare då!  Och jag hoppade i min svarta favorit outfit så att jag skulle matcha presenterna, ha, ha.  Johannas ursnygga blus köpte vi i Dubai.

Det ska inte vara lätt att ta bilder alla gånger alltså. Ha, ha.  

Och det var ju tur att restaurangen hade en del röd inredning så att mina detaljer matchade. ha, ha. 

Vi åt såå mycket gott! 

Runt kl.21. tackade vi för en god och trevlig middag och en riktigt festlig dag och min kära bror var snäll och körde hem oss. Och mina guldskor som skymtar är föresten mina Gucci skor som jag köpte i Hong Kong.

 

Nej, nu ropar tvättstugan på mig och sen ska vi titta på Vem Bor Här. Bästa programmet!

Önskar dig en riktigt fin kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NY CYKEL & MER MORSDAG.”

  1. Frida Prydz says:

    Vilken fin cykel Johanna fick, nu blev jag också sugen på en ny! 😀

  2. Lena says:

    Fin cykel till fin tjej 🙂
    Med risk för att vara tjatig, men alltså din mamma…. hon har verkligen STIL. Hon är ursnygg! Hälsa henne det. Ja det är ni allihopa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *