NY DYGNSRYTM & HÖGSTA POÄNG.

Plötsligt har vi fått en helt ny dygnsrytm eftersom J startat skolan. Klockan ringde 07.50 på morgon, vilket så klart kan ses som sent om vi snackar en måndag i september, men – nu pratar vi om på en semester i Thailand med +5 tim tidsskillnad och där vi totalt vänt på dygnet sedan vi kom ner i torsdags p.g.a. jetlag och lätt sovit till kl. 11- 12 på dagarna…  Så – ja, det var segt på morgon, men det gick!  Och ett resultat av den tidiga starten är att J redan lagt sig trots att klockan inte ens är 22 (till skillnad mot alla andra dagar då hon varit uppe till efter 24 och somnat runt 01…) och jag är snart på väg i säng jag också. Somnade tidigare i kväll ute på terrassen och vaknade av mina egna snarkningar. Jag som i.n.t.e. snarkar!! ha, ha.

Och hur var då J´s 1:a dag i skolan? BRA!!!! Hurra säger jag för man vet ju aldrig…. ! och jag sa till J på morgon att vi får ta det som det kommer och om det inte känns OK så hoppar vi bara av. Men då jag frågade henne hur dagen varit på en skala mellan 1-10 så sa hon… : 10 !!  Vilket värmer mitt hjärta enormt!  Och då vi kom för att hämta henne så var hon i full lek med en ny kompis så vi fick vackert sitta och vänta och det gjorde vi med glädje (J sa att hon kunde gå hem själv men med tanke på att vi trots allt är i Thailand och det finns en del lösa hundar runt omkring så vill jag självklart inte att hon går runt ensam). Och när vi satt där så upptäckte vi att de spelade KYGOrepeat på skolområdet så vi kände oss som hemma. Ha, ha. Och plötsligt så fick jag syn på poolen som de ska ha simning i i morgon. Att ha skola med stor utomhus pool är inget vi är bortskämda med i Luleå direkt!  Men pool i all ära, det coolaste är trots allt att J får prata 100% engelska 6 timmar om dagen. Tänk så lärorikt! 🙂

Vi hämtade hem en happy darling och det bästa var att hon sa att hon kände att dagen gått så fort! Inte en enda gång hade hon känt att hon ville hem. Det bådar gott för de kommande veckorna! Och, en bra sak: förutom lunch så hade de haft 2 snacks-pauser då det serverats pannekaker, vattenmelon etc. Såå bra för mat + dryck är så viktigt här nere i värmen.  Och ja, mina lockar försvann efter träningen så bara att locka om i morgon… it´s a never ending story.. ha, ha. 

Nu har vi lagt fram badkläder inför morgondagen då de har 3 tim matte på förmiddagen och sen simning efter lunch. Och själv ska jag försöka komma mig till gymmet igen efter lämning men om solen skiner så får jag erkänna att en dag på beachen lockar… har ju inte sett en strand sedan vi kom hit så det börjar bli dags… ! Vädret får avgöra. Och jag lyssnade föresten precis klart på Victoria Silvsteds sommarprat. Det var bra men inte wow tycker jag… hon pratade så monotont att jag aldrig riktigt revs med… (också hade jag gärna velat veta mer om den hemliga lilla mannen…) men – vilket liv hon levt och lever! Jag tar av mig hatten för allt hon fått till och hennes driv och syn på livet inspirerar mig!

Med det säger jag tack för idag och god natt från Phuket! 🙂

 

 

Kategori: Allmänt, Thailand 2018 | 3 Comments

3 responses to “NY DYGNSRYTM & HÖGSTA POÄNG.”

  1. Vad kul att J tycker om skolan! Och jag håller med dig om att Victoria var OK men inte mer och hade en tråkig entonig röst varför ? Hälsningar Åsa

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Så roligt att det hade gått bra. Låter jätteroligt. Och som sagt vilken fantastisk träning engelska 6 h om dagen.

  3. Astrid says:

    Er så herlig å lese din blogg Du er alltid så blid og positiv En herlig mamma og snill fru er du også sikkert Kos dete og så herlig med sommerskole Hun er flink Klem fra Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *