NY VECKA – NYA DAGAR…!

Happy new week min kära vänner! 

Idag fick jag ÄNTLIGEN ett informativt samtal från den avdelning där pappa ligger . Jag har varit så otroligt frustrerad över att jag inte har fått någon bra återkoppling trots att jag ringer dit varje telefontid (3 gånger / dag) så idag ringde jag den avdelning som pappa legat på tidigare i ren frustration och personalen där bidrog till att jag fick mitt efterlängtade samtal så nu kan jag pusta ut lite i alla fall.. För den där ovissheten då de ska ringa upp men aldrig ringer i kombination med att den som svarade i telefon varje gång berättade att det är kaos på avdelningen, sjuka läkare och lite personal var ingen bra kombo om jag säger så.

Men – nu är helgen historia och jag håller fast vid positiva tankar om att veckan bara kan bli bättre!

Och tänk att det är 6:e september idag. Snart min födelsedag! och häromdagen var det min bästa L´s dag som jag missade. Nej men FY så pinsamt det är att missa en bästa väns födelsedag. Jag skämdes sååå då jag kom på det dagen efter.  Uff, den här tiden med sjukdom i familjen har verkligen påverkat allt…   Så här kommer världens största G.R.A.T.T.I.S. till Charlotte i efterskott och till mammas Hans som fyllde år i onsdags (och som vi firade i lördags) och eftersom jag inte har helt kontroll på tid och rum just nu så skickar jag grattis till min bästa Jonas också som fyller år på fredag redan nu. Just in case.  Och till min andra bästa Jonas som fyller år 21:a.  Ja, september är både min och flera av mina vänners månad. Kanske därför vi är så lika på så många sätt?!

Helgens väder som ser exakt likadant ut idag och det ger verkligen energi!!! 

På lördag var vi bjudna på middag hos mamma för att fira Hans 79 år och det är ju verkligen inte det lättaste att hitta presenter till en mann i den åldern men jag landade i att jag fyllde en “present-hink” med sånt som “Will add colour to your day”…  Också köpte jag ett kul kort med ljuseffekt och ljud ! 

Jag fyllde hinken med presenter som matchar Hans stil och eftersom han älskar svart så blev det en duschcreme från svenska Carl & Son (svart flaska med vit text, väldigt stilren) att starta dagen, sedan ett par snygga sockar från Happy Socks att ta på sig efter duschen (svarta med vita prickar på), en bok att läsa under dagen och Hans favoritgodis: skumbananer! att äta till läsningen…  Sen kan han använda hinken till att kyla ner önskad dryck i. 

Min plan var att fästa 3 st heliumballonger på hinken men – det var slut helium i butiken ! så jag fick tyvärr gå för en nödlösning och blåsa upp de med luft och sedan fästa de så här… Inte lika snyggt men så fick det bli. 

Jag matchade så klart min outfit med presenten så blev en svart blus och ett par av mina paljettbyxor som spred bling som en extra festlig effekt. Det var ju trots allt ett födelsedagsfirande! 

Och som du ser så matchade presenten mammas & Hans terrasse också! 😉   Tusen tack älskade mamma & Hans för en trevlig och god middag.  (de prickiga servetterna köpte jag till mamma i Oslo hos TGR).

 

Nu hoppas jag att solen skiner lika vackert hos dig som den gör här uppe i norr också önskar jag dig en riktigt fin start på veckan fylld av positiva tankar!

P.S  HO, HO alla ni som älskar julen lika mycket som mig:  nu har årets Rituals kalender lanserats online. Dagens tips! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NY VECKA – NYA DAGAR…!”

  1. Anna Linnea says:

    Men åh vilka fantastiska presentidéer du har! Så impad! Får jag fråga var du har köpt den härliga hinken? Hoppas det går bra för din pappa! Kram

  2. Lena says:

    Älskar både jul och Rituals, tack för tipset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *