NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!

Happy new week sweeties! 

Ja, BOOM! är det enda rätta ord jag kommer på för att sammanfatta gårdagens valvaka. Alltså vad rörigt allt blev. Jag tittade hela kvällen och på slutet så utsåg sig den ena partiledare efter den andra sig till vinnare, och ändå vet vi inte vem som vunnit…? Så galet. Men det kändes i alla fall väldigt högtidligt att gå och rösta, och nu får vi bara hoppas att de snart kommer fram till en bra lösning på denna politiska soppa.  Och – att det blev så otroligt jämnt mellan blocken är inte konstigt, jag stod själv med ett ben i varje fram till att jag lyckades ta mitt beslut, på själva valdagen, och det blev M som fick min röst i riksdagsvalet.  Men, nog om det! för nu känns det som att jag nästan fått en politisk överdos. Ha, ha.

Och idag måndag, ny vecka och nya möjligheter och jag startade dagen med en walk runt sjön trots min onda fot. Om det var en dum idé lär jag märka… men so far so good. Och nu strååålar solen och jag ska ta tag i dagens to-do´s! 🙂

 

Jag smygfotade på morgon…. Mina 2 små älsklingar. Gizella är sååå söt och hoppar upp i sängen så fort som Johanna vaknat också ligger hon där hos henne och spinner och myser…  Det är verkligen Johannas katt. (som du såg på bilden igår så får jag bara svansen / baken… ). och ja, Johanna sover inne hos mig nu då hennes rum är a work in progress. 

Jag trotsade som sagt min onda fot på morgon och gav mig ut på en power walk. Såååå skönt!!! speciellt efter 3 dagars uppehåll (jag går aldrig lö + sö och fredag var jag tvungen vila p.g.a. foten). 

 

Och på tal om Gizella… se så stor hon blivit! Det kändes som att hon var dubbelt så stor när vi kom hem från Thailand. Vår lilla fluffiga älskling som verkligen förgyller vår lilla familj.  

Och så här låg hon igår, uppe på J´s sänggavel (som vi inte riktigt bestämt om J ska ha eller inte så den står därför parkerad så här just nu…) och följde med på allt jag gjorde då jag fixade i kaoset uppe i pysselrummet.  Sötisen! 

Och igår, då vi girls gick och röstade, så gick vi samma väg som jag går när jag kör power walk och alltså det där lilla fågelhuset ute i dammen… sååå sött.  

Min lilla darling gjorde mig sällskap till vallokalen och på vägen dit så förklarade jag att det kommer att stå representanter från alla partier utanför och att jag kommer att ta röstsedlar från flera, för att ingen ska veta exakt vilka jag röstar på… Så, döm om min förvåning då det bara stod ett (!) parti utanför med en banderoll över bröstet. Jag trodde alla skulle stå där? Lite märkligt. Men – Johanna fick i alla fall se hur det går till att rösta och det var huvudsaken.  Och den ursnygga tröjan hon har på sig, från Zadig & Voltaire den kommer från bästa butiken Soup Store (hon fick den i födelsedagspresent).

 

Nu fångar vi den här veckan och fyller den med lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!”

  1. Pia says:

    Ta hand om foten ! Kanske är den lite överansträngd då du överraskat den med dina pw ! Kanske en tanke att skaffa bra iläggssulor helst formade för just din fot, det är aldrig fel och skorna blir ännu skänker.

    Önskar dig en super vecka !

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Nu kanske det är jag som är tokig men älskar hur du matchar och tänker i tema, det gör jag med så kul, så tänker att din outfit kanske är genomtänkt då du skrev att du röstade på m? Eller kanske du bara tog den då den va super snygg på dig oavsett vilket, super snyggt och extra kul om du matchar hur du skulle rösta. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *