4.300 BLOGGDAGAR – CHECK!


 

Happy new week sweeties! 

Och välkommen till en ny vecka här hos Gizmolina´s! Herregud så lyckligt lottad jag är som har både bloggen och er fina bloggvänner och tänk att bloggen firar 12 år i januari!  Det betyder att jag har delat med mig av mitt liv nästan 4,300 dagar! En svindlande tanke men samtidigt så otroligt häftigt!  Jag började blogga när Johanna var runt 2 månader och JIG var ute på vift och inspirationen till att börja, den fick jag av min vän Josefine som jag lärde känna i mammagruppen.  När hon berättade att hon bloggar och visade mig sin blogg så kunde jag för mitt liv INTE förstå hur hon fick det till?!? och hur hon hade tiiiiden??? Jag var såååå imponerad!!! för själv satt jag aldrig vid min mac på den tiden eftersom jag drev butik och jobbade dygnet runt och jag tyckte att en blogg såg ut att vara en super avancerad tidskrävande grej.  Tid & teknik som jag inte kunde förstå hur jag själv skulle få till?  Men – när jag insåg att bloggen skulle bli en perfekt kanal för mamma & pappa hemma i Luleå att följa dagarna till mig och Johanna i Oslo och jag dessutom var lite uttråkad den där kvällen så hände det… och det var inte alls så komplicerat som jag trodde och bäst av allt –  jag fick äntligen användning av det namn som jag själv kommit på och som jag egentligen ville att min nyfödda dotter skulle ha: Gizmolina!

Och nu sitter jag här, nästan 4.300 dagar senare, och fullkomligt älskar bloggandet och är så ödmjukt tacksam för att det visade sig att mitt liv är intressant för så många flera än den närmaste familjen.  Och varje gång jag får höra att jag inspirerar och sprider glädje och feelgood så blir jag så obeskrivligt GLAD för det är just precis det jag önskar att ni som tittar in här ska känna!  Att ni har med er en sprudlande glittrig Gizmolina feeling när ni besökt mig! 🙂

Den här bilden, som jag har som profilbild här på bloggen + facebook + instagram är en selfie som jag tog på Kata Beach nere i Phuket för många år sen. Tror kanske det var när vi bodde 6 månader i Thailand? 2007 – 2008 men jag minns inte helt…  Jag har på mig bikini + hatt från Lexington och den där hatten är den absolut finaste jag haft.

 

En av mina favoritbilder från bloggarkivet…. Jag & Johanna checkar in på fantastiskt vackra Mom Tri´s Villa Royal nere i Phuket och vi fick bo i en magisk svit i ett par nätter. Minns de dygnen som om de vore igår….  men då jag tittar på Johanna så inser jag att det är några år sen… 

Här är vi på en annan helt fantastisk resa till Cala Mesquida på Mallorca som vi vann hos Ving tack vare att en av er bloggläsare tipsade mig om tävlingen.  Åh vi hade så magiskt fina dagar!  Jag undrar hur många resor ni bloggläsare har fått hänga med oss girls på? Det är många alltså, säkert 30 till Thailand också har vi även besökt: Hong Kong, London, Köpenhamn, Legoland Danmark, Mallorca, Stockholm och Oslo så klart (vi har varit där ca 1 gång / månad efter flytten). Och själv har jag dessutom varit till New York och Los Angeles men då har inte Johanna varit med… 

Och alla våra underbara år i Oslo!  (här är vi uppe på Ekeberg).  Jag flyttade dit 2000 och bodde där fram till att vi flyttade till Sverige 2015. Jag mötte min Mr.JIG i juli 2005, vi reste på vår första gemensamma resa till Thailand december samma år, då var jag redan gravid med Johanna som föddes augusti 2006. Livet alltså… vilken resa!!!

 

Och på tal om att resa… snart har vi girls take off igen! Första stopp blir Oslo, dit vi reser när Höstlovet startar, men vi blir bara där några dagar och sen reser vi vidare och möter upp JIG som är ute på en längre jobbresa… Vart vi ska jag tyvärr inte avslöja för er ännu för den resan är en surprise för Johanna!  Hon kommer inte att få veta vart vi ska förren vi kommer till Gardemoen (flygplatsen i Oslo) tisdag 30:e…  OM vi klarar att hålla det hemligt så länge. Jag har redan hållit på att försäga mig några gånger…. inte helt lätt med hemlisar alla gånger alltså…

Nu ska jag ta en v.ä.l.d.i.g.t. sen dusch efter dagens power walk för jag hamnade här vid min mac då jag kom tillbaka från rundan. Men idag var det tröööögt att komma iväg ut alltså… oh my… måndagarna är värst efter helgens uppehåll men sen brukar det gå som en dans tisdag – fredag! Så – grejen är att inte droppa måndagsrundan för då ligger det nära till hands att sluta helt…

Ha nu en riktigt härlig start på den här nya veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “4.300 BLOGGDAGAR – CHECK!”

 1. Marie Å says:

  Tack för alla inlägg! Tror jag läst varenda ett

 2. Jennie says:

  Dags att ändra din presentation kanske och plussa på sex år på Johanna!
  Ett tips är ju att skriva att du bor med din man och en dotter född 2006.

  • Ha, ha. Jag veeeet. Är så sjukt dålig på att tag i det… Det blir lite ändringar i layout på bloggen snart och då med ny text! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen Jennie! Kram!

 3. Jennie says:

  Men mina smileysar försvann! Det fick ju de förra inlägget att låta elakt och så var det inte menat ju!

 4. Anette says:

  Nei nå har du fått meg til å ville ta tak i disse power walks som jeg utsetter I morgen da er det ut på tur. Dumt å vente til neste mandag kjenner jeg Takk for inspirasjonen!

  • Men åhhh så underbart att jag inspirerar dig till att vilja ta tag i power walks Anette! 🙂 Mig tog det flera ÅR att komma iväg ut första gången så jag vet ALLT om hur man gärna väntar till nästa vecka, och nästa och nästa… 😉 Men vet du, när du än kommer dig ut så kommer du att vara så otroligt glad över att du gjorde det! så jag skickar massor av pepp din väg!

   Njut dagen vidare och du, bara att sökta fram träningskläder + skor är ju ett prosjekt i sig så mitt tips är att du plockar fram allt redan nu, idag! så ligger de redo till den dagen då du är klar! Klem! 🙂

 5. Tess says:

  Din svarta gucciväska i sammet. Vilken modell och storlek är det?

  • Åh det är min absoluta favorit väska! 🙂 Jag vet tyvärr inte vilken storlek det är men tror det är medium… Modellen heter: Marmont. Fick den i julklapp av min JIG förra året och önskar mig en till, i en annan färg för jag fullkomligt älskar den! Fingers crossed att du får tag i en du också Tess!

   Njut din kväll! Kram! 🙂

 6. Lena says:

  Underbar blogg som jag med glädje följer. Egentligen den enda som jag är trogen. Hoppas på många år framöver att läsa om dig och din familj. Tack för alla fina inlägg – du är toppen 🙂

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback och fina ord Lena! 🙂 Jag blir sååå glad när jag läser det du skriver och att jag är den enda blogg du läser troget är en fantastisk komplimang så: T.A.C.K. !!! 🙂

   Önskar dig en magisk dag och en vecka fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 7. Charlotte (Studentmamman) says:

  Jag har löst sen dag 1- crazy 🙂 ❤️

  • Men alltså det är ju helt fantastiskt att du har det Charlotte! 🙂 Och det är den absolut finaste respons och komplimang jag kan få så tusen miljoner T.A.C.K. !!!

   Njut din dag och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

 8. Ulrika says:

  Bra jobbat och hoppas du fortsätter många år till, det är så mysigt här på din sida 🙂

  Kram från Ulrika

 9. Viktoria-pinkpastry says:

  Det är ju vi som ska tacka, din blogg gör mig så glad och förgyller mitt liv! Du bjuder på så mycket inspo, feel good och du har en inställning till livet och ett liv som gör att det fantastiskt roligt att få följa allt från vardagen till resorna. Hoppas du aldrig slutar blogga din blogg är den enda som jag fortfarande besöker varje dag. Stor kram och tack

  • Åh men du alltså… ! Tusen miljoner TACK för all härlig bloggpepp, fantastisk feedback och fina ord !!! 🙂 Nu blev jag sååå GLAD ska du veta!! Tänk att min blogg förgyller ditt liv… det är det absolut finaste jag kan höra så från hjärtat: världens största TACK!!

   Önskar dig en strålande dag fylld av solsken, glitter & glädje Viktoria! Jag blir lika glad varje gång jag får en kommentar från dig! Stor kram! 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Tack underbara du! Måste fråga med den magiska lila klänningen du har på dig på Mallorca, var kommer den i från? Antar den inte går få tag i nu men endå så fin! Eller du kanske vill sälja den? Stor kram.

    • Åh vet du – det är mitt livs favorit klänning!!! Jag har använt den så sjukt mycket och jag fullkomligt älskar den! 🙂 Tyvärr så har den både gått sönder (för att jag använt den fast jag blivit större så har spräckt sömmen… en vän har sytt ihop den, sen har den spruckit igen, ha, ha ) och blivit för liten men – mitt största GOAL är att kunna använda den flitigt igen. Det är därför jag kämpar på med mina power walks ! 😉 Så, tyvärr säljer jag den inte. Men märket heter Blue. Tror det är det som är blueboheme.com men inte 100% säker… Köpte min för 100 år sen i en lokal butik i Oslo…

     Önskar dig bästa dagen! Kram! 🙂

     • Viktoria-pinkpastry says:

      Tack för ditt svar. Så härlig historia. Jag hade en amningsklänning som jag hade till den ramlade sönder. Älskade den så mycket så jag lät mamma sy en prydnad kudde av den då tyget va så vackert, så den har jag i en fåtölj här hemma. Me tack för tipset har besökt sidan aldrig hört talas om dem innan så mycket fint. Blir nog ett klick redan i kväll tusen tack stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *