NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER.

Gooodmorning darlings! 

Åh idag hoppas jag av hela mitt hjärta att min telefon kan räddas!  Men jag vågar nästan inte åka in till butiken och checka för jag är för rädd för svaret…  Har varit med om samma sak med en annan telefon en gång och då var de tvugna att re-starta den och ALLT var borta… det var som att få en helt ny telefon i handen och börja om från början… Hemska tanke!!!  Så jag har verkligen lärt mig en läxa: att ALLTID se till att jag har allt i molnet.  Uff, jag orkar inte ens tänka på att alla mina fina bilder och alla filmer av Johannas dansuppvisningar kanske är borta… det vore så obeskrivligt förfärligt trist…

Men livet måste gå vidare och idag måndag och en ny fräsch vecka!   Planen är att JIG kommer upp till Luleå i kväll så jag ska förbereda inför det också har jag en hel del jobb att ta tag i så jag kommer att öppna upp kontoret senare i veckan. Det var en stund sedan jag var där så det känns riktigt härligt att komma igång och jag har så spännande planer inför 2020 som jag längtar efter att få realisera!!!  Sen ska en resa bokas också känns det som att det är dags för julgransplundring…  Så jag ser fram emot en riktigt BRA vecka !!! 🙂

 

Pray for my phone…  Idag håller vi tummarna ! 

 

Nu ska jag försöka hitta min logg-in till min instagram. Jag trooor att jag har skrivit upp den någonstans…för jag kan inte logga in via facebook för den logg-in´en kommer jag inte heller ihåg…  Men  v.a.r.f.ö.r. lär jag mig aldrig att ALLA koder borde vara i en notatbok på en trygg plats?!?  Det + alla bilder i molnet får bli goals för 2020!

Nej, nu fångar vi dagen och håller fokus på positiva tankar!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER.”

  1. Marlene says:

    Åh, håller båda tummarna att det löser sig med bilderna! ☘️☘️☘️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *