NYA LOKALEN & DÖRRKAOS.

17021348_10154250946215796_4418373470212374845_n

Igår flyttade de första sakerna in i nya lokalen och det blev självklart palmer & discokulor! Ha, ha. Johanna var med dit för 1:a gången och hon var väldigt nöjd över utsikten till godisbutiken…  Blir farligt det här… ! 

Idag har det hänt en SÅ tokig sak….

Då jag kom hem efter att 1. kört J till bildverkstad på Kulturskolan, 2. varit inom Coop och köpt sallad från en sån där salladsbar där man plockar själv (köper väldigt sällan sån mat men idag var jag akut hungrig) 3. shoppat bubbel inför helgens Mello så kommer jag hem , ställer in allt i kylskåpet och sen, då jag vänder mig om så säger det BAAAAANG!!!!! för HELA kylskåpsdörren (!!!)  hade ramlat loss och åkt rakt i golvet.  Ja men jag vet. Jag trodde inte ens att det kunde hända?!? Så h.i.m.l.a. galet!  Så där låg vinflaskor, gräddfil, kaviar, beasås och gud vet allt i en enda stor röra tillsammans med dörren på golvet och alla de där facken, som man lägger ägg etc. i hade gått i 100 bitar.  I sånna lägen så är jag så extremt GLAD över att jag har min handy bror på nära avstånd så jag ringde och på 5 var han här och trollade fast dörren igen. Allt ska man tydligen vara med om! Får nog sätta upp en skylt i köket: Se upp för fallande kylskåpsdörrar! Ha, ha.

Anyway – i går var jag som ni ser för första gången till lokalen med lite viktiga saker (som palmer & discokulor) och hjärtat var med in för första gången. Det var så kul! och jag har en bra magkänsla på att den här lokalen kommer att leda mig vidare mot något väldigt spännande… ! 🙂

16831967_10154250973810796_2345913233473042548_n

Happy camper moving in!

Och i morgon är sista skoldagen innan Sportlovet kickar igång och det ska de fira med en heldag ute på isen vilket betyder att vi har en kväll utan läxor. Såååå lyxigt härligt!  så Johanna är ute och hoppar i snön med sina fina vänner och vi har ätit indiskt till middag. Gott!  Och när jag postat det här inlägget så åker myskläderna på och sen så ska jag njuta ett glas vitt i soffan tillsammans med senaste Family Living som shoppades idag. Lovely!

Önskar dig en riktigt härlig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “NYA LOKALEN & DÖRRKAOS.”

 1. Pia says:

  Våra grannar har upplevt samma som du, d v s nedramlad kylskåpsdörr. 7 år gammalt Husqvarna och det är ingen barnfamilj utan bara 2 pers som bor där.
  Med gud vad jobbigt med allt
  Hoppas du har ett riktigt gott vin att njuta av.

  • Men så tokigt att samma sak hände dina grannar. Hoppas att både de och jag slipper uppleva det igen! Och vinet, det smakade ljuvligt gott! 🙂

   Önskar dig en riktigt festlig fredag Pia! och tack för alla kommentarer du skriver till mig! Kram! 🙂

 2. Solveig says:

  Hei! Bare fordi jeg vet du liker kommentarer og at jeg fikk lyst til å ønske deg en fin dag: Ønsker deg en strålende dag, helg og vinterferie! 🙂
  Klem fra Solveig

  • Men åhhh nu gjorde du verkligen min morgon här Soveig! Ja, jag älskar kommentarer så tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för både den fina omtanken och den trevliga hälsningen! 🙂

   Och jag önskar dig en underbar dag & helg fylld av solsken, lyckliga stunder & glädje! Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *