NYA POSTERS – CHECK!

Happy fredag mina kära vänner! 

Jag lyxade till min dag med att ge mig själv sovmorgon! Fast jag var så klart uppe kl. 07 och fixade frukost till hjärtat, vi drog “happy cards” (det gör vi varje morgon) och sen önskade jag henne en super BRA dag i dörren då hon gick till skolan (och ett stort lycka till inför dagens svenska redovisning om mig) men sen, sen gick jag upp och la mig igen och ställde klockan på 09.30. Men alltså sååå skönt och välbehövligt efter många nätter med dålig sömn.  Och lyxen fortsatte då jag hade tid för en snabb styling hos frisören kl. 11 så nu är mitt hår ready for the weekend och jag känner mig dessutom lite piggare. Underbart!

Och det är ju sååå härligt att det är fredag!!!  Johanna uppträder med LF Stunning Stars på kvällens BC Luleå match så hon har samling redan kl. 16 och jag och JIG har bokat ett bord i restaurangen så vi ska äta middag där innan matchen tillsammans med mamma & H. Det blir en perfekt start på helgen!  Men alltså du vet det där bordet från MIO som jag visade er häromdagen? När jag gick in för att beställa det igår så var det slutsålt…  Uff, man ska inte vänta för länge med vissa saker… that´s for sure. Och du vet hur det är när man inte får tag i det man vill ha… då vill man ha det mer än någonsin!!! 😉

 

Jag är igång med att rama in posters här hemma. En av dessa köpte jag för läääänge sen och de andra kom i posten häromdagen, ett par av dessa ska upp på väggen i Johannas nya “study room” och ett par av de upp här nere i köket + loungen.  Åh det är så kul med nytt på väggarna! det ger en ny härlig energi till rummet ! 

Missade att fota håret hos frisören så gick upp på J´s rum och knipsade..   Det får vara xtra lockigt idag för då håller det längre.. Brukar inte behöva fixa håret på 4-5 dagar efter att jag varit och stylat det och det sparar mig massa tid! 

 

Nu ska jag sticka iväg till återvinningen med ett hav med sopor. Det är typ det äckligaste jag vet att åka dit så lika bra att bli av med skiten. Bokstavligt talat. Ha, ha.

Önskar dig en riktigt glittrig & FAB fredag !!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NYA POSTERS – CHECK!”

 1. Pia says:

  Kolla blocket. För något år sedan sålde min son ett sådant bord som bara var 10 mån p g a flytt

 2. Iris says:

  Så deilig med en sovemorgen, godt for både kropp og sjel!
  Ha en fantastisk dag! Nyyt helgen!

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback! Ja, det var verkligen sååå deilig att få somna om en stund idag. Jag trengte det!

   Önskar dig också en fantastisk dag och en underbar weekend! Klem! 🙂

 3. Katrin Lindenhall says:

  Hej!
  Tusen tack för ditt värmande svar. Ett TIPS om mysig och jättebra frisörer Znyggg vid floraskulle…de är fantastiska på fransar hår eget rum för förlängning av hår så allt är sååå mysigt alltid fika och vatten i karaff och serveras i vinglas..lite mys i tillvaron vattenfall där inne. Jag är kräsen när det gäller frissa fransar men sen en tid tillbaka har jag hittat min lilla oas. Hoppas du kikar in hos dom du kommer inte vilja välja något annat sen jag går hos Mia Linnea fransar men de andra är lika duktiga.
  Hoppas helgen blir fin..Inga mer frusna dörrar… Vi har diselvärmare bättre att sätta på den och sen varm bil även när du är och handlar min man sätter alltid på den om han är och handlar så är bilen varm. NU JOBBAR vi mot våra resor som ger oss allt vi inte får hemma sol ,vajjande palmer stränder havet LIVET!!! TROR ATT LIMIT IN THE SKY RÖR PÅ SIG HÄR OCKSÅ VARFÖR SITTA I SNÖ..NÄR MAN KAN SE PALMER VAJJA..DET ÄR LIVET!! ELLER HUR…SKÖT OM DIG OCH HOPPAS DU TAR DIG MOT KONTORET MEN VET DU DET GÖR INGENTING DET GÅR LIKA BRA HEMMA HUVUDSAKEN MAN MÅR BRA. SKÖNT ATT DU TOG SOVMORGON. VISST ÄR LIVET OMVÄNT DU HAR ALDRIG DIN ÄLSKADE JIG HEMMA JAG HAR MIN ALLTID HEMMA SÅ BÅDA VÄRDAR BLIR SOM KARTA OCH KOMPASS DÄRFÖR GILLAR JAG ATT DU OCKSÅ TÄNKER UTANFÖR BOXEN OCH ANDRA FÅR TÄNKA VAD DET VILL. FÖR LIVET ÄR JU SÅ DET FINNS ALLTID NÅGON SOM SÅRAR GER GLÄDJE. EN LITEN SAK KAN GE SÅÅÅ MYCKET OCH GLÄDJEN ATT GE TYCKER JAG IBLAND ÄR STÖRRE ÄN ATT FÅ. TREVLIG HELG NU JOBBAR VI VIDARE MOT VÅR LIMIT…MVH KATRIN

  • Åh tusen miljoner TACK för dina tips och för din härliga kommentar som förgyllde min morgon här! 🙂 Och så underbart att du har hittat din egen oas i salongen du tipsar mig om. Det betyder så mycket att man gillar miljön där man fixar hår, fransar etc. Och vatten i vinglas, that we like ! ännu härligare om det serveras vin i dom, så var det alltid på en salong jag gick till tidigare. Bubbel och vin varje fredag ! 😉

   Nu önskar jag dig en riktigt härlig weekend fylld av solsken & lyckliga stunder! Palmerna får vänta en stund men snart så… ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *