NYTT TILL SOMMARDUKNINGAR.

Happy torsdag darlings! 

Om onsdag är lille-lördag så är väl ändå torsdag lille-fredag? För det är oftast på torsdagar som de bästa fester & premiärer äger rum och just idag önskar jag sååå att jag var i Oslo för i kväll är de premiärfest för Vendela + Petter. En reality serie som tyvärr inte kan ses i Sverige men i Norge… Det är Vendela Kirsebom och hennes kärlek Petter och min JIG jobbar med Vendela så ja, hade varit sååå kul att gå!  Det är en av nackdelarna med att bo så här långt bort, att jag inte kan få ta del av alla festliga glammiga happenings… men vad är väl en kväll med bubbel och rödmattn mot en kväll i tvättstugan…  ha, ha.

Men soooolen strålar i alla fall här uppe i norr och jag känner mig full av energi efter min power walk. Oh yes, jag kom mig ut idag igen men det satt långt inne…  det tar verkligen några rundor till man kommer in i det men snart så… !  Och igår såg vi girls färdigt Skam så nu ska jag sluta tjata om den serien, ha, ha, och det där med att det skulle komma en 5:e säsong, det var bara en önskedröm…  😉

Jag som ä.l.s.k.a.r. att duka fint blev helt lycklig då jag hittade de här fina detaljerna hos Zara Home i Köpenhamn. Alltså faten… så underbart fina att jag blir glad av att se på dom! Och nej, jag ska inte duka med gästhanddukarna, ha, ha. De ska få flytta in i badrummet och sprida färg där inne. 

Sen var ju de här underläggen helt magiska… de ger mig Thailand feelings… Och skålarna + glaset med text på kommer att förgylla många dukningar framöver.

Och värdinnan som dukar måste ju också vara fin så – det här ljuvliga halsbandet fick bli en påskpresent från min JIG… Jag älskar solar, de sprider sån glädje & värme!  Och diskhandduken, som skymtar till vänster med gul text på, den kommer att göra det festligare att diska bort när gästerna gått hem…  (allt är shoppat i Cph).

 

Nu fortsätter vi att njuta denna fantastiskt soliga & vackra dag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “NYTT TILL SOMMARDUKNINGAR.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså wow tallrikarna va magiska!! Så fina! Stor kram

  • Åh tusen miljoner tack fina du! 🙂 Jag tycker också att det är helt underbara… Blir fräscht att duka med de soliga sommardagar.

   Njut din kväll! Kram! 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Blev så inspirerad av dig så jag tom gick in på zarahomes sida och kollade in tallrikarna, så vackra, som alltid ger du så mycket inspo. Men blev inget köp, men kul att titta runt lite där va längesen jag va inne på deras sida, sånt där går lite i perioder men nu har jag återupptäckt den tack vare dig. Stor kram

    • Så fantastiskt kul att jag inspirerade dig till att titta in i en butik du inte besökt på länge! Jag tycker att de har så mycket fint! 🙂

     Njuuut din fredag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 2. Marita says:

  En fundering….varför valde ni att flytta till Luleå? Som det verkar så hade ni mycket att flytta från men inte så mycket som ni flyttade till? Var det för att komma närmare din mamma?
  Du behöver såkalrt inte svara men jag undrar bara då det verkar som att du allt som oftast längtar tillbaka till Oslo.

  • Vi kände att “varför inte”? när det kommer till Luleå flytten. Kul att testa något nytt för en stund och underbart för mig att ge min dotter några år i den stad som jag själv vuxit upp i. Sen pratade Johanna 100% norska i Norge så jag ville att hon skulle få lära sig svenska. Och ja, vi flyttade från mycket men vi flyttade ju också till mycket! Till min familj och till ett stort fint hus. Sen har vi hela tiden sagt att vi får se hur länge vi blir boende här? Vi tar ett år i taget! 🙂 Och ja, visst längtar jag till Oslo ofta och jag saknar alla min vänner där, men det behöver inte vara fel att sakna, det är något fint i det också, för då uppskattar man det så mycket mer när man väl är där… !

   Njut din kväll Marita! Kram! 🙂

 3. Nilla says:

  Håller med dig, tycker också att torsdag är lite av en lille-fredag 🙂 Det där evenemanget i Oslo, varför kan du inte åka på det? Johanna är ju ganska så stor nu, och varför inte låna in mormor eller din bror som barnvakt? Det lät ju jättekul och du hade ju passat in där som handen i handsken 😉 Fredag imorgon, ha en härlig helg och tack för all inspiration du ger oss här. Kramar

  • Ja men visst är det lille-fredag idag! 🙂 Och ja, Johanna är stor tjej nu och jag har självklart hjälp här om jag skulle önska det men jag kan tyvärr inte resa hur mycket som helst och nu var vi nyss i Köpenhamn och vi ska till Oslo till 17:e maj och varje resa kostar…. Men om jag haft obegränsat med pengar så hade jag självklart rest, ja, då hade jag nog faktiskt rest varje vecka typ… ha, ha. 😉

   Önskar dig en riktigt härlig kväll och tusen miljoner TACK för fina ord. Jag blir SÅ glad när jag får höra att jag inspirerar! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *