Nytt nr av Kamille!


Till vänster på coveret ser ni 3 av de accessoarer som jag valt ut till en sak i magasinet. Detta nr kommer ut i butik på måndag.

Idag damp en rykande färsk Kamille ned i postkassen och tyvärr har mitt namn fallit bort från en av mina saker så jag tänkte jag skulle berätta vad jag gjort i detta nr så att ni som läser det vet 🙂  Jag har gjort Lystig tilbehør på sid. 51, stjel stilen fra Rachel Zoe på sid. 53 också hittar ni min Mor & Barn sida på sid. 97. 

Enjoy ! 🙂

P.S jag tror jag passar på att säga godnatt nu för jag har lite sömn att ta igen 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Nytt nr av Kamille!”

  1. Jonas says:

    Skickar en kram från Miami 😉

  2. Trude says:

    Åh, vilka fina skor lilla Johanna har fått! Så rosa och glittriga…sånt älskar jag;-). H&M kollektionen dregglade man ju nästan över, så himla fint! Nu längtar jag till våren;-). Vet du…jag tycker att du är jätteduktig som jobbar på så hårt! Det är bra att du vet när kroppen säger ifrån så att du kan dra ner på tempo:-). Jag imponeras och inspireras av dig…du är verkligen en godhjärtad och ambitiös människa:-). Själv är jag också inne i en stressig period just nu så det är bara att bita i det sura äpplet och jobba på;-). Jag brukar också sitta vid datorn helt galna tider för att hinna med allt. vi girls måste verkligen bli bättre på att ta hand om oss själva…jag önskar med hela mitt hjärta att du kommer dig iväg på en spa weekend helt själv och bara vilar! Så kan du komma tillbaka till arbetet med nya friska tag igen;-). Varma kramar till dig!♥

  3. Unni says:

    Fantastisk inspirerende og glad blogg! Takk Anna-Stina, du gir meg energi hver eneste dag:) Klem U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *