O.N.S.D.A.G.

2f67c2e96bf6b857521769a59b68e737

En favorit i repris.

Godmorgon sweeties! 

Jag drömde om att vakna pigg & frisk för idag är dagen då jag skulle starta upp med något som jag sett fram emot l.ä.n.g.e. nu…  Men tyvärr fick jag avboka för jag är inte alls tipp topp. Har ont i kroppen och vill helst bara ligga och vila. Sååå himla t.r.i.s.t..  Men bara att gilla läget.

Ska ta och lägga mig igen nu (var tvungen att stå upp och följa J till skolan) men jag har tyvärr SÅ svårt för att koppla av och tillåta mig att bara vara. Känner hela tiden stress över allt jag borde göra och får dåligt samvete av att bara ligga… Tokigt! för vila är ju det jag behöver göra för att frisk och jag tror på att sömn är bästa medicinen.  Så ja, har lite att jobba på här.. !

celebutopia

Jag älskar gult och kombon gult & guld och i vår vill jag gärna ha byxor med vidd. Classy & snyggt!

celebutopia

Elle Mc.P är min stilförebild. I simply love her style!

Nej, nu lägger jag mig och försöker sova lite. Och på tal om gult… ska tipsa er om 2 underbara godsaker som kommer att förgylla min vår & sommar lite senare.  Men som sagt: först logga av och bara vara…

Önskar dig en underbar dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. Titti says:

  Hoppas du snart är pigg o kry igen….vila är bra.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Titti! 🙂 Ja, vila är bästa medicinen och sedan igår känner jag mig SÅ mycket piggare! Underbart skönt!

   Önskar dig en festlig helg! Kram!

 2. Linda P says:

  Jag har precis hämtat mig från världens dunderförkylning som gjorde mig däckad i flera dagar. Jag är grymt imponerad av er alla som har barn och som så klart måste ta hand om dem hur ni än mår själva. Vila och vänta ut är det bästa, hur tråkigt det än är, men passa på att göra det alla stunder som går!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din omtänksamma och fina kommentar Linda! Men så trist att du också legat sjuk… Den är influensan däckade mig också så det var otroligt skönt att vara i form igen i torsdags! 🙂 Sen håller jag med mig ang. ensamstående mammor som måste rodda allt samtidigt som de är sjuka och jag kände mig lite som en sån eftersom jag var tvungen att hämta / lämna J + fixa läxor, middag etc… Men jag fick vila hela dagarna och det hjälpte !

   Önskar dig en magisk vecka! Kram!

 3. Elisabet says:

  Krya på dig och ladda så du orkar med din spännande utbildning! Superhärliga bilder ovan och längar efter att få se dina godsaker! Även nyfiken på din Lindex-shopping! Solig torsdag önskar jag dig!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för krya-på Elisabet! 🙂 Det var himla otur att jag låg sjuk precis nu då jag behöver orka plugga men det var bara att gilla läget och nu är jag tack och lov i form igen! Har tyvärr inte fått fotat all Lindex shopping ännu så det kommer fler bilder!

   Happy new week! Kram!

 4. Kristine says:

  Håper formen er bedre i dag, men når en er syk så er det ingenting annnet å gjøre enn å ta det med ro- så blir en frisk etter litt. Ikke tenk på alt du burde ha gjort, men ta godt vare på deg selv.

  Her er det delvis blå himmel, tror det blir en fin vårdag. Vi har hatt utrolig lite snø denne vinteren.

  Ønsker deg en god dag 🙂

  Klem, K 🙂

  • gizmolina says:

   Formen är tack och lov bättre sedan i torsdags! såååå himla skönt! 🙂 Och tusen 1000 tack för fina ord Kristine! Dina kommentarer gör mig alltid så glad !

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan! Stor klem!

 5. Elin says:

  Hej!
  Du är så inspirerande!
  Varifrån får du alla härliga illustrationer och tänkvärda ord?
  Kram

  • gizmolina says:

   Åh vilken underbar feedback att få. Tusen miljoner tack Elin! 🙂 Jag hittar de flesta illustationer & tänkvärda då jag googlar… många av dem är från pinterest. Jag kan sitta i timmar och söka efter de som känns “gizmolina”… !

   Önskar dig en fantastisk vecka! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *