OBESKRIVLIG LYCKA!

Alltså ni förstår inte hur GLAD jag är just nu!!! Min mac har varit så sinnessjukt trög i evigheter att ett blogginlägg tagit mig MINST 1 time att posta och då ska vi inte prata om tiden det tagit att överföra bilder… oh my… Men – jag visste orsaken: mina X antal bilder på skrivbordet så, LYCKAN nu när min kära bästa bror har varit här och hjälpt mig att överföra bilderna till en extern hårddisk är obeskrivlig!  Bättre än julafton! för nu går det sååå fort att öppna sidor, lasta ner bilder etc. att jag nästan inte hänger med i svängarna. ha, ha. Jag hade verkligen glömt hur tekniken fungerar när den fungerar.  Så – nu ska jag bara få igång min nya snygga Olympus Pen kamera också så ska det nog bli blogga av ska ni se!

Och när vi har fixat med min mac så har J besök av en kompis, de ses varje onsdag efter skolan och det är en så fin tradition!  Muffins har bakats och nu gick de precis upp för att sminka sig…  Själv ska jag förbereda middag så att vi hinner äta innan hon blir hämtad och idag känns det som en god idé med hämtmat… Åh så lyxigt bekvämt!  Sen blir det Sveriges Mästerkock, plugg till ett NO prov och när darlingen lagt sig: Renées Brygga + ett glas vitt.  Hörde jag lille-lördag? 😉

Åh som jag älskar att resa tillsammans med mina J och den bästa resa vi gjorde 2018 var tveklöst den till Dubai. Vi var bara där i 4 dagar men det kändes längre tack vare att vi aldrig varit där tidigare för allt vi upplevde var nytt och då blir intrycken så många fler.  Vart vi ska resa i år är inte helt spikat ännu men vi har ett par destinationer som lockar…  Har du bokat någon resa i 2019?

 

Alltså skillnaden i tid mellan att posta det här inlägget och alla jag bloggat senaste året typ…  Helt a.m.a.z.i.n.g.!!! Jag kommer somna med ett stooort SMIL i kväll tack vare detta!

Önskar dig en riktigt fin kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “OBESKRIVLIG LYCKA!”

 1. Lena says:

  Jag älskar också att resa – bland det bästa som finns att upptäcka världen 🙂
  Inget är bokat ännu – kanske Kroatien.
  Så skönt att det går snabbt med överföringen nu av bilderna. Tekniken är bra när den fungerar eller hur 🙂

 2. Susanne says:

  Min älskling fyller jämt i höst och jag skulle så gärna vilja fira honom på lite varmare breddgrader. Inget bokat ännu – tar gärna emot tips!

 3. Anna says:

  Försöker begränsa mig till en flygresa per år, så i sep blir det Cypern med familj totalt 8 vuxna och 4 barn.

 4. Jocke says:

  Jag hade gärna hjälpt dig fixa datorn också om jag hade varit där. 🙂 Hade erbjudit mig att skotta också, eller vad som helst annat du ville ha hjälp med! En vacker kvinna som du kunde ha mig helt lindad runt lillfingret, haha. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *