OFFICE DAY.

Vad passar väl bättre när man är helt fylld av energi än att cykla in till kontoret (på min super fina roooosa cykel) och riva av några timmars jobb?! Jag stoppade på vägen och köpte med mig ljuvligt vackra rosa pioner och nu står de här och kryddar min dag!  Och ute är det värsta stormen, det blåser helt crazy mycket och är freezing kallt… typ +10 grader… brrr…. Snacka om kontrast mot de +31 som Oslo bjöd mig på igår!

 

Jag älskar alla mina saker som förgyller skrivbordet, they make me happy!! Saknar bara den där BOSS LADY skylten från Lagerhaus, gick förbi på väg hit för att köpa den men den var tyvärr slutsåld…. 

 

You make me smile!!! Åh så heldig / lycklig lottad jag har som har er underbara bloggläsare!

 

Och du, jag har fått ett sms om att de hittat mitt förlorade bagage! Wohooo!! så nu kryssar jag fingrarna för att det dyker upp på dörren hemma i kväll.

Njut din dag vidare! och kom ihåg: Magic is something you make… !  för det är upp till oss själva att få till förändringar, att skapa möjligheter och att följa våra drömmar. Så, nu kör vi girls!  The sky is the limit! 🙂

 

 

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “OFFICE DAY.”

  1. Maggan says:

    Nyfiken på vad som händer på ditt kontor

  2. Anna says:

    Du är verkligen så härligt inspirerande på alla plan! Älskar känslan av hög ambitionsnivå tillsammans med förmågan att verkligen njuta av livet, stort som smått.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *