OH NO !

Shit, shit jag har lyckats glömma min kod till min tfn och jag hittar inte det där lilla Telenor kortet där den står…. noooot good !  Kanske en reminder på att jag har för mycket att tänka på ?  Får tänka på klassikern: “keep calm and carry on” 😉

Uppdatering: hittade kortet m koden !!!  Thank god !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “OH NO !”

 1. fru Svensson says:

  Inte konstigt i denna kod-värld vi lever i.
  Håller tummarna att det löser sig snabbt 😉

  • gizmolina says:

   Ja verkligen hopplöst…. och så himla knäppt att plötsligt bara glömma… Söker febrilt efter koden här hemma just nu kan jag säga för utan tfn kan jag ju inte vara 😉 Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram ! 🙂

 2. Cessan says:

  Logga in på “Dina Sidor” på Telenor!

  Kram Cessan 🙂

 3. Cessan says:

  … “Mina sidor” menar jag 😉

 4. Cathrine says:

  Hei. Flott at du fant det. Mye man skal huske eller vite hvor man har lagt. Sjekk ut postens tilbud om digi post på posten.no. Super smart 🙂 Ha en strålende dag 🙂
  PS. superfornøyd med Syster P skjerfet jeg kjøpte hos deg på lørdag 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så bra att du är nöjd med ditt fina sjerf ! 🙂 och ja, det är inte helt lätt med alla koder etc …. så ska absolut checka digipost . Tack för tipset ! Önskar dig en strålande dag ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *