OH NOOO….!

Mina kära bloggvänner! 

Jag har tyvärr blivit sjuk… så har legat lååångt under täcket sedan kl.21.30 igår till NU ( kl.14! men jag var så klart upp på morgon och fixade frukost + körde J till skolan) då jag var tvungen att gå upp för att öppna till J som är på väg hem från skolan. Alltså jag kunde verkligen inte ha blivit sjuk vid en sämre tidspunkt. Har sååå mycket som ska på plats innan vi reser till Thailand nästa helg…. men, men, det är bara att gilla läget och tyvärr så tror jag dessutom att det är någon form av influensa jag fått ? för jag har ont i kroppen, öronen, huvudet, är tok snuvig, hostar, vaknade av feberfrossa flera gånger i natt och har dessutom ont i ögonen av att titta så vill helst bara blunda och sova… vilket jag som sagt gjort tillsammans med Gizella heeeela dagen.  Så kära vänner – hjälp mig att hålla tummarna för att detta är något som går över v.ä.l.d.i.g.t. snabbt! Helst till i morgon då jag både bjudit in till 1.Valentine DIY på eftermiddagen, 2. Valentine middag med familjen…

Och i dag är det fettisdagen (hoppas, hoppas att jag orkar ut och handla snabbt så att J kan få en semla…) och i morgon Valentines dag och jag har flera små present-tips till er som jag hoppas att jag ska orka fota och visa senare i em. Bästa ställena är shoppa fina detaljer & presenter på till i morgon är i alla fall enligt mig: TGR (sååå mycket fint till dukning / pynt + gaver till fantastiska priser!), Lagerhaus (super fina present/gave påsar, godis etc.), Glitter (mobil cover med hjärta…från 80-130kr), Åhléns (fina koppar med text Min Kärlek / Min bästis / Min favorit för 49kr!)Men satsar som sagt på att visa er bilder med tips sen! 🙂

 

Alltså jag fullkomligt älskar att shoppa blomster i Oslo… bilden är från min flowershopping i fredags och ranunkler är en favoritblomma, se bara på dessa buntar! ögongodis deluxe.

 

Önskar dig en riktigt, riktigt FIN dag och hoppas av hela mitt hjärta att du får vara frisk! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “OH NOOO….!”

 1. Ida says:

  Inte för att skrämma upp dig, men om hostan sitter i bröstet – åk & kolla upp på en gång. Fick influensan först (med en veckas non-stop mördande huvudvärk) & sen gick det över till bihåleinflammation, luftrörskatarr & lunginflammation. Helt brutalt. Så eftersom du ska flyga snart tänker jag att det kanske är bäst att få antibiotika så snart som möjligt så att du har en chans att vara någorlunda pigg när ni bordar flygplanet.

  • C says:

   Hostan är ju typisk för influensan och den är brutal i år. Antibiotika hjälper inte… Bara vila. Ställ in allt närmaste veckan och åk inte omkring och smitta andra. Sorry, men det finns de som dör av influensa pga kroniska sjukdomar etc, så stanna hemma. Krya!

 2. Lotta says:

  Krya på dig!!! Kram

 3. Deseree says:

  Men fy! Krya på dig!! Och nu vill jag ge dig ett tips se till att ngn annan bjuder på middag imorgon och be din mamma lr bror att fixa semla till Johanna så kan du ligga kvar i sängen haha hoppas det går över fort men är det flunsan så kommer det ta tid.

 4. Torun says:

  Hun er 11 år og en klok og moden jente. La henne lage mat til deg og gå til skolen. Finnes ikke bedre omsorg for et barn enn å lære det å ta vare på andre 🙂 God bedring!

  • Charlotte says:

   Så bra kommentar – här får barnen främst hjälpa varandra (och mig) med både små och stora saker. Man ser verkligen hur de växer av det☺️

 5. Anna says:

  Krya på dig !

  Du behöver inte köra en 11 åring till skolan och åka och köpa semla till henne, hon fixar det själv ! Och avboka middagarna i veckan redan nu inte för jag missunnar dig men du måste sköta om dig !

  En en gång krya på dig sov drick varmt te och bli ompysslad.

 6. Johanna says:

  Hade flunsan en vecka 🙁 Håll dig hemma. Det smittar såå lätt! Och Johanna klarar helt säkert att ta sig till skolan själv samt köpa en semla, hon brukar ju vara och shoppa själv så det kommer hon fixa! Krya på dig!!

 7. Frida says:

  Oh no! Krya på dig fining, jag hoppas verkligen att det inte är någon långdragen flunsa utan att den snabbt försvinner! Kunde jag så skulle jag komma upp till dig och hjälpa dig med allt (lite som din alldeles egna assistent, vilket toppenjobb det vore då!) 😉
  Stor krya på-kram

 8. Caroline says:

  Släpp dina måsten och vila!
  Krya ❤️

 9. Charlotte says:

  Men usch – krya massa!
  Och du, här fick farfar åka och köp och semlor till barnen, inte försatt jag är sjuk utan för att jag helt enkelt inte orkade idag! Hade han inte gjort det hade de antingen fått gå till Ica själva eller helt enkelt varit utan

 10. elin says:

  God bedring! Håper du snart er oppe og hopper igjen <3

 11. Viktoria-pinkpastry says:

  Stor krya på dig kram! Vila så ordentligt så ni kan njuta av resan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *