OMGE DIG MED POSITIV ENERGI.

Happy tisdag kära vänner! 

På tal om dagens tänkvärda quote…:  Visst gör det enormt stor skillnad vilken energi man har efter vilka man umgåtts med!?! Som i onsdags tex då vi firade älskade Johanna i Stockholm. Min bästa Jonas kom och överraskade Johanna till lunchen och sen mötte vi upp bästa L & V och jag lever på dessa möten fortfarande!  Det var som att få en energi boost deluxe!!! Plötsligt kändes ingenting omöjligt, kreativiteten flödade och under lunchen tror jag faktiskt att vi nästan kläckte en ny affärsidé. Men hur härligt?!?  Jag hörde en intervju med Paolo Roberto häromdagen utifrån ett instagram inlägg han gjort då han sa att “du blir ett snitt av de fem människor som du omger dig med!” Så se till att omge dig med människor som reflekterar vem du vill vara och hur du vill känna, energier är nämligen smittsamma! För det enda som är mer smittsamt än en bra attityd är en dålig.  Så se till att din omgivning har en positiv energi för det går inte att ha ett positivt liv med en negativ inställning!” Det är verkligen SÅ sant och något jag håller med om 100% !!!

Så välj vilka du hänger med med omsorg och sprid den energi du önskar att andra gav till dig för en härligt sprudlande glad vibe är väl ändå något av det bästa man han ha i sitt liv!  Och där är även jag och min JIG väldigt lika. Vi ser bara möjligheter, är inte rädda för att dra igång nya affärskoncept och brinner för att driva eget. Vi kan flytta 160 mil som en kul grej och vi tänker att det mesta ordnar sig. Och jag blir otroligt inspirerad av att JIG kör på med sina företag och lanserar nya produkter snabbare än jag har hunnit packa upp flyttkartongerna (ja, vi har en del kvar fortfarande… ha, ha). Som nu tex då han reser runt tillsammans med Petter Northug och lanserar Northug. Alltså sååå himla super coolt! Och i höst ska jag själv igång med ett nytt än så länge hemligt prosjekt.  Ja, NU är det DAGS!!!  och jag känner mig så taggad och peppad! Hösten 2019 ska bli den b.ä.s.t.a. på många år!! Det har jag bestämt! 🙂

 

Och lika viktigt som det är att omge sig med människor som ger energi är det att omge sig med en miljö som vi trivs i och alltså jag fullkomligt ÄLSKAR att sitta här ute i ljusgården och blogga idag.  Se så fint det är med solen som glittrar och alla ballonger och snitt hortensian som är helt magisk…  Jag blir lycklig!

Och Jonas…  Bästa Jonas som jag anställde som min assistent på Filmstaden i Luleå då jag var biochef och som sedan har blivit en av mina allra bästa vänner.  Han är en av en handfull vänner som jag har närmast. Och efter att jag varit med om att bästa vänner “gjort slut” så har jag blivit så mycket mer försiktig med att släppa in nya nära mig…  Men Jonas, är en av de som vet “allt” om mig och när jag ringer honom så får jag alltid den energi jag behöver. Love you J!  (bilden är från i onsdags, ska blogga mer om hela den dagen senare).

 

Nej, nu kör vi tisdag!  Jag har några prosjekt här hemma som jag har dragit ut sååå länge på att ta tag i att jag skäms (vi snackar flera år…) men som sagt: det är i höst det händer så nu finns ingen återvändo. I´m just gonna do it!  Och på tal om att göra det… På morgon var jag ute på min första power walk på lääänge och det var bara helt amazing!!!

Känner du peppen? ha, ha. Jag är verkligen på hugget idag så bäst att logga av och börja beta av alla to-do´s.

Önskar dig en super dag! 🙂

P.S till alla oss som älskar Mello: deltävling 3 är i Luleåååå den 15:e februari. Wohoo!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “OMGE DIG MED POSITIV ENERGI.”

 1. Anna says:

  Hej Anna-Stina!
  Håller med dig att energier smittar och kan både ge och ta. Jag funderar mycket på detta. Är kroniskt sjuk och blir ibland väldigt ledsen. Känner då att då har jag negativ energi och bör undvika andra för att inte smitta eller vara en energitjuv. Samtidigt blir detta så fel. Man blir ensam, kan inte visa alla sina sidor osv. Förstår du hur jag menar? Jag är enormt ensam numer viket föder än mer ledsamhet och låg energi. Tittar in till dej dagligen för att få en solstråle och socialt ”umgänge”.
  Hur tänker du runt detta?
  Önskar dig en fin dag och tack för alla dina härliga, soliga och glada inlägg! Kram från Anna

  • Kära Anna!

   Först: tusen miljoner TACK för fantastisk feedback och fina ord! De värmer mitt hjärta och lyser verkligen upp min dag ska du veta! 🙂

   Sen förstår jag precis vad du menar ang. din situation och jag kan verkligen känna med dig hur du känner för jag har känt samma sak i olika faser i livet… och då kan man inte riktigt se hur ens dåliga mood ska kunna ge någon annan något… Men jag lovar – det kan det!

   När vi av olika anledningar mår dåligt så kan vi vara så rädda för att vara energitjuvar hos andra att vi drar oss undan… Det är väldigt vanligt. Men – om vi har några få, eller en!, riktigt, riktigt BRA vän så behöver vi inte känna så. Då kan vi ses utan att behöva tänka på om vi är energitjuvar eller inte för då är det en vän som finns där för oss oavsett vilken fas i livet vi befinner oss i. Det är lite det jag menar med att vi ska omge oss med bra människor som ger oss något. Och det du ger din vän, då du mår riktigt dåligt, är möjligheten att verkligen få vara en bra vän och den känslan ger också energi! så jag tror på att det skapas positiva energier även när den ena mår riktigt dåligt och den andra inte.

   Och de vänner som uppfattar dig som en energitjuv, de är tyvärr inte riktiga vänner….

   Jag finns här om du vill prata mer och jag skickar dig världens största kram och hoppas att mitt tänk runt detta kan vara till lite hjälp.

   Önskar dig också en riktigt fin dag och TACK för att jag får vara en solstråle i ditt liv! 🙂

   • L says:

    Detta svaret sparar jag…wow! Ibland får du verkligen till det alldeles extra bra! 🙂

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Jag har slutat läsa alla bloggar utom din. Känner jag mig deppig så går jag in hit eftersom det är en 100 % pepp garanti. Du är unik och alldeles alldeles underbar♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    PS: Blir det någon blogg för Johanna?

    Kram, kram, kram, kram!

    • Svar till L:

     Men alltså jag blir så rörd nu att jag inte har ord… Tusen miljoner TACK för världens finaste och mest peppande feedback !!! Åh så GLAD jag blir när jag läser det du skriver! 🙂 Att få höra att jag peppar är den finaste komplimang jag kan få! You made my day!!!

     Och ja, Johanna ska igång med Youtube (och antagligen blogg också) så småningom. Lovar att berätta när allt är uppe !

     Önskar dig bästa dagen och från hjärtat: TACK igen!! Stor kram! 🙂

   • Anna says:

    Anna-Stina! Tack, verkligen tack för ditt fina svar. Gick rätt in i hjärtat. <3
    Så tacksam för att du tog dig tid till att svara så långt och omtänksamt till en främmande person. Det säger mycket om din fina personlighet. Finns för få av dig.
    En vän som du borde alla ha
    Du gav mig väldigt fin input och det tar jag med mig. Tack igen. Och stor kram!

    • Kära Anna!

     Åh.. det värmer mitt hjärta då jag läser att du uppskattar mitt svar till dig och tusen 1000 miljoner TACK för de finaste ord! Jag blir tårögd… Och att jag får finnas här som en vän genom bloggen är en ära!

     Jag önskar dig all världens lycka och en dag fylld av positiv energi! Stor varm kram! 🙂

 2. Mia says:

  Tack för inspirerande inlägg! Ska bli spännande att följadig i ditt nya projekt!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så spännande det låter med ditt projekt! Stor lycka till kram

  • Tusen miljoner TACK för lycka till Viktoria! 🙂 Jag ser fram emot att berätta vad jag har för planer när allt börjar ta form…

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram!

 4. Pia says:

  Så nu kör vi ….. ditt motto för hösten så härligt

 5. Ida says:

  Du är ju VD för Gizmolinas & Co som enligt proff.se driver med ”partihandel av datorer och kringutrustning” https://proff.se/foretag/gizmolina-co.-ab/luleå/datorer-kringutrustningar/2KG9KGJI5YCUH/ Är det ditt nya projekt eller bara hemliga bisyssla ;)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *