ON THE ROAD…!

Dagens reminder.

Hey darlings!

Hjulene på bussen de går rundt og rundt, rundt og rundt.… Ha, ha. Ja, nu sitter jag på en buss, för första gången på typ ¨100 år¨ (vi snackar långdistans buss) men jag måste säga att det är riktigt smidigt för här sitter jag med min mac i knä och spotify i mina bling bling lurar samtidigt som jag närmar mig Göteborg.  Oh yes, det är dit jag ska. Och nej, jag har inte bokat buss själv, jag hade automatiskt checkat flyg, men jag är bjuden på turen och de hade bokat resan till mig och jag skrattade lite när jag konstaterade att min taxi ner till bussen, som tar typ 5 min, kostade mer än bussbiljetten. Alltså det kostar bara 139 kr att åka Oslo – Göteborg! det är ju billigare än ett glas bubbles! Jag är helt imponerad! så vem vet, kanske blir det fler bussturer på mig? 😉

Anyway, jag ska ett event i eftermiddag som arrangeras av Nordsjö där Årets Färg 2015 kommer att presenteras. Är det någon som har stalltips på vilken färg det kan tänkas vara?  En av mina bästa vänner gissar på något åt det gröna hållet… eller möjligen en turkos nyans…? Själv kan jag inte tänka mig att det kan vara något annat än roooosa. Ha, ha.  Det ska hur som helst bli riktigt inspirerande att få vara med på denna happening som startar med föreläsningar och workshop. Också är det ju såååå lyxigt att få vara i Sverige – igen!  för jag älskar verkligen mitt hemland.

Jag läste föresten precis Topp Hälsa samtidigt som jag mumsade i mig Pops. Är det det som kallas crosstraining? eller hur var det nu igen? Hjälp, jag måste verkligen komma igång med träningen. Hur svårt kan det vara liksom?  Nästa vecka… då jäklar! för jag känner mig verkligen laddad!

Tror jag sätter upp den här bilden på kylskåpet i morgon då jag kommer hem 😉  Den är från en av våra underbara vistelser på Sunwing Resort & SPA Bangtao, Phuket. Just den här gången hade jag och Johanna ett rum med  pool-access och jag minns det som igår då hjärtat hoppade i med sin badring direkt från vår uteplats… Tror det var 2011? 

Nej,nu ska jag ta och läsa lite bok här. Trodde ju att jag skulle få gjort sååå mycket på de 3 tim och 35 min som turen tar men nu är vi ju snart framme och jag har mest suttit och dagdrömt för det är något magiskt med att vara på resa. Det öppnar sinnet och alla möjligheter synlig görs plötsligt på ett nytt sätt… Love it!

Ta tillvara din torsdag min kära bloggvän. Skriv dagbok, ta en nap om du är trött, öppna fönstret och släpp in lite uppfriskande höstluft, drick vatten, smsa någon du är glad i och håll fast vid de positiva tankarna!  🙂

Puss & kram & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “ON THE ROAD…!”

 1. Anna says:

  Här blir man alltid glad, får alltid en massa pep, tog dig på ordern och öppnade fönstret en stund här på kontoret. Härligt att känna den klara fina höstluften en stund. Ha en trevlig stund i Göteborg. Det är du värd.
  Kram Anna

 2. Maria says:

  Tycker att det är avkopplande på ngt sätt m buss och tåg. Man kan liksom läsa magazines m gott samvete:) En fråga angående Sunwing Bangtao. Ska dit över sportlovet (V8-9) och undrar om du vet om den där butiken med klänningar på Surin Plaza finns kvar. Fanns i lite olika längder,färger och m lite paljetter på typ. Mina skönaste sommarklänningar och jag skulle vilja köpa några fler:) Kram Maria

 3. Charlotte says:

  Jag gissar på ngt pastelligt….blått och grönt i pastellvariant kanske? 😀

 4. a-l says:

  Nettbuss är ju kanon, jag pendlade Gbg-Oslo förra hösten när jag hade flyttat t Sverige men fortfarande hade kvar mitt norska jobb i övergången. Hur smidigt som helst -och jobbvänligt. Skulle till skillnad från dig inte ens tänkt tanken på flyg till Gbg??? Turen till&Från flygplat inkl vänt tar ju längre tid än bussen. Bussen var dessutom framme före utsatt tid och 3h buss med underhållning går i ett swish tycker jag. Jag längtar dock tillbaka till Oslo – men jag är en outdoor girl och saknar MARKA!

 5. Lena says:

  Visst är det något magiskt med att vara på resa…. resa är bland det bästa som finns tycker jag.
  Tusen tack för din blogg – den är sååååå inspirerande och positiv! Den bästa helt enkelt…
  Ha en fin kväll bästa du !

 6. Sofie says:

  Jobbar inom samma koncern som nordsjö så jag vet vilken färg det är 🙂 ingen favorit hos mig tyvärr 🙁 önskar dig en fin resa

 7. Ewa says:

  Börjar med att säga att jag älskar din blogg och dina härliga inlägg!!! Trots att jag själv helt tappat lusten att blogga kikar jag in varje dag hos Dej 😉 😉
  Att resa med det “lite långsammare” sättet kan ge sååå mycke ibland ….. “tid att bara vara”, intryck och inspiration och mycke mer!
  Ha en underbar dag och
  Kram från
  Ewa

 8. Cecilie says:

  Så herlig! Lo høyt av “Jag läste föresten precis Topp Hälsa samtidigt som jag mumsade i mig Pops. Är det det som kallas crosstraining?”. Fantastisk! Elsker forresten Pops og kjøper alltid noen poser med den som har lakris, sitron og sjokolade smak når jeg er i Sverige. Himmelsk!
  Ha en riktig god helg:-)
  Cecilie

 9. Amanda says:

  Önskar dig en härlig fredag!

  Kika gärna in hos mig bland mina smycken! Bra pris och snabb leverans i ett stort urval!

  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *