ONSDAG = LILLE LÖRDAG.

8e88d358d575e43075bff695fae4c8b2

Dagens tänkvärda. Finns där för de som behöver det… 

Glad onsdag darlings! 

Igår ringde plötsligt min lilla peanut från skolan och ville att jag skulle hämta henne. Hon kände sig inte helt i form stackars, förkyld, men ingen feber, bara väldigt snuvig och slapp…. Så- det blev lite vila hemma innan det var dags för veckans 1:a genrep inför dansföreställningarna.  Och på morgon var vi lite osäkra på status men J ville SÅ gärna till skolan så vi körde på det och nu kryssar jag fingrarna för att hon klarar hela dagen.

Och i em landar JIG i LLA igen och i kväll väntar den mest spännande basketmatchen på hela säsongen för BC Luleå kan ta SM guld hemma. Herregud så mycket basket det blivit på oss! jag har inte sett så mycket sport under alla mina levnadsår som jag gjort denna våren. Helt galet! Ha, ha. Men det blir lite så i en mindre stad. Sporten förenar och skapar gemenskap på ett helt annat sätt än i en storstad där utbudet är så mycket större.  Men nog om det!  Såg du Eurovision Song Contest igår?  Åhhh så taggad jag var! jag fullkomligt älskar ju denna sångfest!  och igår tycker jag att det var ovanligt många riktigt b.r.a. bidrag! och programledarna… SÅ söta!!!  Sen har jag nog aldrig sett så många killar på en och samma scen i ett sånt här sammanhang förut. Det kände som en enda stor härlig gay fest!  Ha, ha. Loved it!  Och otroligt kul att vår svenska Robin gick vidare till final (du kan se det svenska bidraget HÄR) tillsammans med den låt som fick både mig och Johanna att hoppa upp och dansa: Moldavien!  Vi älskade den!!! du kan lyssna på den  HÄR !  en riktigt bli-glad-av-låt som jag kommer att dansa till hela sommaren! Vilken låt var din favorit?  Åh så kul det är att vi har ESC som kryddar den här veckan! och alltså den HÄR killen, vilken mowes han bjöd oss på… och håret! Ha, ha. Nu  håller jag tummarna för Norge i morgon också hoppas jag att Robin´s byxor är typ 2-3 cm längre i finalen på lördag. 😉

18358725_10154435501060796_2941741252960969181_o

Wohooo jag har lyckats knipsa en bild!!! (via instagram) Total lycka! så – nu ska jag försöka ta fler, av lite Hong Kong shopping så att jag kan städa bort den där enorma högen som ligger och väntar i vardagsrummet. Ja, jag har låtit allt ligga där eftersom jag lovat att visa er.  Och blomman! Hur vacker är den inte? jag blir lycklig bara av att titta på den…. dessa blommor är nog de vackraste krukväxter jag vet om! 

4889606406_1_1_1

Och på tal om shopping… den här byxdressen är det finaste plagg jag sett på Johanna på länge! Helt ljuvlig!  Och hon är sååå svag för byxdresser / jumpsuits, det är det plagg hon helst har på sig så ja, hon har en liten samling…   Och den här, den kom på dörren från Zara höromdagen.  Så, den blir dagens shoppingtips till er som har små skatter.  

Nej, nu ska här både piffas & fixas och sen: off to the office!

Önskar dig en solig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Quote, Shoppingtips sommaren 2017 | 10 Comments

10 responses to “ONSDAG = LILLE LÖRDAG.”

 1. Hade Mellokväll med bubbel och god mat, eftersom Sverige var med.
  Kul Robin gick vidare.
  Måste säga att jag har ingen favorit.
  Får jobba på det!
  Åh vilken härlig byxdress, Zara har så mycket fint.
  Köpt en del åt mig själv, bra och SNABB hemleverans.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, visst var det kul att Robin gick vidare! jag höll tummarna. hårt! 🙂 Och ang. Zara… jag vet ingen webshop som har så snabb leverans som dom hit upp till Luleå. Super imponerande!!! så jag klicka hem godsaker därifrån då och då… de har ju SÅ mycket fint tycker jag!

   Njut din måndag Titti! Kram! 🙂

 2. Maria says:

  Hej! Kan du inte göra ett inlägg där du berättar lite mer “turistinformation” om Hong Kong? Prisläge? Entrée Disneyland? Taxi? Lokaltrafik? Vad måste man se? Besöka? Bästa shoppingen? Tack för en toppenblogg: )

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du efterfrågar ett sånt inlägg Maria! Det är klart att jag kan göra det! 🙂 Det tråkiga är ju bara att ALLA min Hong Kong bilder raderats från min telefon… men Johanna har en del i sin så jag ska nog lyckats sy ihop ett “turistinformation” inlägg. Gleder mig till det!

   Önskar dig en magisk start på veckan! Kram! 🙂

 3. Marit says:

  Men oj jag tycker det var sämsta delfinalen någonsin, fanns inte en enda låt som jag tyckte var bra. Men så glad att Sverige gick vidare till final, var faktiskt lite tveksam då jag tycker låten är lite små tråkig. Vinst för Sverige på lördag tror jag inte men hoppas då på en topp 5 i alla fall.

  • gizmolina says:

   Ha, ha är det sant? och här satt jag och gillade många bidrag som jag såg! 🙂 Och precis som du hoppades blev det, med en 5:e plats för Robin. Och tänk att Portugal vann… snacka om avskalat!

   Önskar dig den bästa starten på veckan Marit! Kram! 🙂

 4. Ann-Sofie says:

  Hej! Måste bara tipsa om att vi har en rosa studsmatta, eller i alla fall kantskyddet runt om. Det är vändbart rosa eller grått. Vi beställde den från lekute.se
  Vi är jättenöjda med den.
  En fråga om kläder från Zara, hur är de i storlek? Vad köper du till din flicka? Min flicka är snart 9 år och 137cm lång.
  Ha det bra, älskar din blogg.
  Kram Ann-Sofie

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för tipset om rosa studsmatta Ann-Sofie! Jag ska genast ta och surfa in på sidan du tipsar om och ta en titt! 🙂 Och tusen 1000 miljoner T.a.C.k. för underbar blogg feedback!!! Åhhh nu gjorde du verkligen min morgon här ska du veta!

   Sen, ang. Zara, så köper jag storlek 9-10 år till Johanna därifrån. har någon gång köpt 11-12 år, senast på en bikini, men den blev lite stor… så kör på 9-10 år trots att Johanna fyller 11 i augusti. Men Johanna är inte så lång, hon har ungefär samma längd som din dotter så – om jag var du så hade jag gått för samma size till henne! Dvs 9-10 år. Zara har sååå mycket fint ! och – det måste jag säga att även H&M har just nu. Jag hittade massa fina (och billiga!) plagg där till Johanna häromdagen.

   Önskar dig en magisk start på veckan och TACK igen för din härliga feedback – you made my day!!! Kram! 🙂

 5. L says:

  Jag efterfrågar fler videobloggar!

  • gizmolina says:

   Så fantastiskt kul att du efterfrågar videobloggar L! 🙂 Då ska jag göra mitt bästa för att försöka få till video inlägg ! för jag håller med dig om att det kryddar upp bloggen så – tack igen för att du efterfrågar!

   Njut din dag och fyll den med positiva tankar! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *