P.Å.S.K.L.O.V.

Mina kära bloggvänner! 

Här var det sjukstuga deluxe igår… hjärtat låg heeeela dagen och själv gick jag runt i pyjamasen (eller ja, mina myskläder, tee + juicy byxor, min “mysuniform”) heeela dagen och tog inte ens en dusch! Alltså jag kan inte minnas när det hänt? för jag startar a.l.l.t.i.d. dagen med det. Men, jag softade ihop totalt vid sidan om hjärtat också låg vi uppe i stora sängen och tittade i kapp senaste avsnitten av Bonusfamiljen. Älskar den serien! och J gillar den också eftersom den fångar upp saker ur barnens perspektiv, det tycker hon är kul att se.  Sen lever de ju så totalt annorlunda mot vad vi gör som oftast bara är 2 i vardagen, herregud vilket pussel det måste vara att leva i en stor bonusfamilj. Dagens ROS till alla er som lever så och som lyckas få ihop alla pusselbitar, för det kan banne mig inte vara helt lätt alla gånger…!

Och idag tisdag, fast det känns som måndag, och Påsklovet kickar igång! hjärtat har fri från skolan hela veckan men hon ligger fortfarande stackars. Sååå otur att hon är sjuk på lovet… men, vi håller tummarna för att hon frisknar till snart för jag har precis bokat en resa! Oh yes, en weekendtur som skulle bli en perfekt avslutning på påsklovet, OM vi får till att resa, vi tar en dag i taget så ser vi… ! 🙂

 

Plötsligt händer det… körsbärskvistarna i köket som jag pyntat med påsk blommar! Åhh så vackert det är! och ett underbart härligt vårtecken.

Vår fluffiga lilla älskling låg mellan mig och J uppe i sängen och myste igår. Alltså NÄR låg jag senast i sängen, mitt på dagen, i myskläder, och tittade på play??? tror faktiskt aldrig det har hänt! men oj, så skönt det var.

..men viss stress hade jag över tvätthögen som låg framför mig, jag har kört mängder av maskiner senaste dagarna och allt ligger där och väntar på att strykas.. en dag snart.. ha, ha.  Och på väggen hänger ett av mina senaste interiör köp, spegeln / solen från Indiska. Har inte helt bestämt mig var jag ska ha den så den får hängda där så länge..  Hela väggen ska piffas till. Har sett ett par tavlor jag har lust på.. Vad hade DU smällt upp på väggen där spegeln hänger?  tavlor? speglar? hattar? 

 

Nu ska jag sticka ut och fixa ett par ärenden, sen blir det hemma-häng på oss och jag ska sätta mig och njuta sooolen ute på terrassen då J ligger och vilar. Älskar detta vackra väder! och det är sååå lyxigt att vi har påskeferie hela veckan! (i Norge kickar vardagen igång idag med skola / jobb, de hade fri förra veckan…)

Önskar dig en underbart härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina, Påsken 2018 | 5 Comments

5 responses to “P.Å.S.K.L.O.V.”

 1. Lisa says:

  Hoppas att Johanna snart mår bra igen och att ni kommer iväg på er resa Vore så kul om du börjar svara på frågorna du bad oss skriva, är så nyfiken på att få läsa alla svaren. Njut av lediga dagar och solen som äntligen värmer ☀

  • Tusen tack för omtanken Lisa! 🙂 vi hoppas också att vi kommer oss iväg, så fingers crossed… ! Sen skäms jag verkligen över att jag inte svarat på era frågor i min frågestund. Uff, jag har helt enkelt inte haft tiden över… men lovar att prioritera det så fort som jag får möjlighet! BRA du påminner!!!

   Önskar dig en magisk fortsättning på dagen! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Hoppas hon mår bättre snart. Spännande med en liten tripp! Låter kanske galet men jag har köpt små asiatiska dockor som jag har ramat in i Ikeas tittskåpsramar 25 dockor i 25 ramar på väggen är jätte fint alla kommentarer det verkligen. Stor kram

  • Åh tusen tack för omtanken Viktoria! 🙂 Och vilket härligt prosjekt du gjort med alla asiatiska dockor! 25 stycken? Wow! Det är så kul att vara kreativ !

   Önskar dig en glittrig eftermiddag! Kram! 🙂

   • Charlotte says:

    Jag har gjort liknande med sonens Legogubbar – fast i en stor ram☺️
    Klistrat legobitar med fyra-pluppar, ställt en legogubbar på och sen fortsatt tills det blev fullt (ställt dom i rad) och sen in i glaset och upp på väggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *