P.L.A.Y.T.I.M.E.

20776756_164114690816705_8021849486497926072_o

Igår var det dags att shoppa klösbräda till vår nya familjemedlem och alltså de är ju inte så vackra direkt, men – de fyller en viktig funktion. Så – efter att ha stått och valt mellan ett antal stora klös / klätterträd (som jag var osäker på om hon skulle bry sig om?) så gick jag för denna och en sak är då helt säker: Gizella älskar den! och lucky me att den där lek-bollen som hänger på är roooosa! Ha, ha.

Och på tal om lek… just nu pågår playdate här hemma och jag ska strax iväg ut och fixa ett par ärenden, måste bl.a. få ordning på mina telefoner för båda mina i-phones (jag kör både med svenskt + norsk nr. OCH thai ! men min thai tfn ligger alltid kvar i lägenheten i Phuket…  I´m very international med 3 telefon nr. Ha, ha.) är out of order så – jag känner mig v.ä.l.d.i.g.t. klar för en ny rosa 7:a. Så fingers crossed att de har en på lager till mig! 🙂

20747979_164114894150018_8235419791642589730_o

20689694_164115087483332_7378827864272271699_o

Och vet du, jag gick precis in och checkade status på min Zara leverans (den jag bloggade om igår) och precis som jag misstänkte så står det att paketet gör sin entré i eftermiddag. Heeelt otroligt hur snabbt de levererar. Jag är sååå imponerad!!! Bästa kundservice jag varit med om!

Njut din fredag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt, Gorgeous Gizella | 14 Comments

14 responses to “P.L.A.Y.T.I.M.E.”

 1. Antar det är hemleverans. Det har alltid fungerat toppen för mig.
  Men nu väntar jag på ett paket sedan 1 vecka, ej hemleverans???
  Ska ta kontakt med kundservice.
  Så snygg jacka du shoppat.
  Tror det blir en sådan till mitt extra-barn-barn som snart blir 9 år.
  Läcker klösbräda och supersötaste kissen.
  Trevlig helg och kram önskar Titti i sommarsoliga Umeå.

  • Men hjälp, har du väntat 1 vecka på ett Zara paket? Det har jag aldrig varit med om… Men så beställer jag å andra sidan alltid hemleverans så kanske därför… Och ja, klart du ska beställa den super snygga jeansjackan till ditt xtra barn barn. Hon kommer att bli sååå otroligt glad! Omtänksam är du Titti ! 🙂

   Önskar dig en riktigt festlig fredag och en härlig helg! Kram ! 🙂

 2. Lisa says:

  Men så söt! =)

  • Åh tusen miljoner t.a.c.k. Lisa! 🙂 Hon är verkligen världens sötaste lilla kattunge. (och busigaste.. hon hoppade precis upp i en lampa… ha, ha.).

   Njut din helg! Kram! 🙂

 3. Carolina says:

  Håller med om att klösställningarna är så fula, förstår inte varför? Ett tips som jag gjorde var att köpa en som är lite större än den där med en platta upp till också, jag köpte ett billigt fårskinn från Ikea i grått och klädde in överdelen med hjälp av häftpistol och nederdelen i en grått tyg. Väldigt enkelt och den blev faktiskt ganska snygg och kissarna älskar fårskinnet:) finns bild på min instagram @planfem om du vill spana in:)

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k för dina tips Carolina! 🙂 och så kreativ du är som gjort ett eget klös / klätterträd till din katt ! Själv stod jag som sagt och tittade på de färdiga (med plattor klädda i fluffig päls) som fanns på djurbutiken men lyckades inte välja så bestämde mig för att starta med det här också köper vi ett större då Johanna är med och kan välja…

   Önskar dig en magisk lördag fylld av solsken! Kram! 🙂

 4. Linda says:

  Jag tror nog din söta pälskling skulle uppskatta ett stort klösträd. Katter gillar att klättra och ligga högt. Placera gärna framför ett fönster så att hon kan ligga och spana. Har du sett klösträden från märket Bananaleaf? Eller googla på burned wood. Annars kan man ju som sagt bygga egna träd. Man får göra en del uppoffringar för sina bäbisar 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, jag tror också att Gizella skulle gilla ett sånt där lite större klös / klätterträd med olika nivåer att ligga och spana på men – jag klarade inte att bestämma mig för vilket…? så – startade därför med den här lilla klösbrädan (som passar nu då hon är så liten) också får Johanna vara med och välja ett större en dag. Och tusen 1000 t.a.c.k. för tipsen om var vi kan köpa de på nätet! Ska googla och se ! 🙂

   Önskar dig en underbar weekend fylld av lyckliga stunder Linda! Kram! 🙂

 5. Sanna says:

  Ja inte är de fina. Men ni måste köpa minst ett högt till er lilla vän. Då har ni en lyckligare katt

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja, jag tror nog att vi kommer att köpa ett högt klös / klätterträd till vår lilla sötnos. Men – jag klarade inte att bestämma mig för vilket… Och, sen hör till saken att min älskade Gucci, som gick bort i julas, inte alls brydde sig om att ligga någon annanstans än i soffan så, ja, inte någon garanti för att de gillar det…. 😉

   Önskar dig en magisk lördag fylld av solsken Sanna! Kram! 🙂

 6. Sanna says:

  Ja inte är de fina. Men ni måste köpa minst ett högt till er lilla vän. Då har ni en lyckligare katt

 7. Mirva says:

  Såååååååå söt!

  Yes, Zara (som även våran katt heter

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner t.a.c.k. Mirva! 🙂 Hon är verkligen den sötaste. Och så kul att din katt heter Zara.

   Njut din lördag och fyll den med lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *